Mikor mennél/mentél el a babád nélkül valahova?
Nekünk még nem született meg a baba, de én úgy gondolom pár órára bármikor rábízom majd anyukámra, akár 2,3 hónaposan is.
Mivel veszélyeztetett terhes vagyok, így a férjemmel terhesség eleje óta nem nagyon tudunk úgy romantikázni meg hasonlók, mint előtte, így ha megérkezik a baba biztosan el fogunk menni néha egy-egy estére vacsizni vagy valami hasonló.
Én ahogy anyukámékat ismerem jó ha vissza fogja adni a gyereket majd😄
Meg amikor már kicsit nagyobb lesz tervezem azt is, hogy minél több helyre vigyük magunkkal, mivel nem sok ismerősünk van és nem akarom, hogy kis félénk, szégyellős legyen. Bár ez nagyon sok mindentől fog függni. Így gondoltam el, aztán majd a baba alakítja ahogy neki tetszik😁
A kicsi 2,5 éves. Éjszakát még sose töltött külön.
A nagy 5 hónaposan intenzíven volt, ott nem lehettünk vele. Neki az volt az első. Utána a következő a nagyinál 3 évesen, amikor a testvére született.
Nekünk jól van ez így. Másnak meg máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!