Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A felsorolt nevek közül...

A felsorolt nevek közül melyik illik össze?

Figyelt kérdés

A nevek pedig az Emilia, Elina/Elena, Fanni, Mirella, Olívia, Regina, Virág, Zorka

A kérdést ugy értem, hogyha a gyermeteknek kellene ezek a keresztnevek közül választani akkor melyiket adnátok. Első kislányomat Natália Zoénak hívják. Előre is köszönöm !

2021. okt. 14. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Elina Zorka
2021. okt. 14. 23:44
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj meg, de az első gyereked nevei sem összeillőek nekem. A Natália egy finom név, számomra kellemes a hangzása, a Zoé olyan kurta-furcsa, nekem pl alapból nem tetszik, eszembe nem jutna a két nevet összehozni.

Amiket felsoroltál szinten ilyenek, hogy a többség hangzásban egyáltalán nem passzol egyik másik névhez sem. Ott van pl. a Mirella. Egy cifra, kissé bonyolultnak hangzó név, minek kell mellé még egy? Tiszta csicsa lenne. Még ha Kis/Nagy/Kovács is a vezetéknév akkor is túlzónak éreznék bármit egy Mirella mellé.

A Zorka szintén egy keményebb hangzásvilág, most hogy jönne emellé egy lágy beütésű Olívia, Emília vagy egy full csajos Fanni? Nekem sehogy…

Az Emilia Olivia gondolom érzed te is, hogy borzasztó egymás mellett, mint egy felsorolás, az Elina Olivia szintén ez a hatás (nekem).

HA mindenképpen ezekből kellene egyetlen nevet kirakni akkor én még a Fanni Elina párost tartom a legjobbnak, bár ez sem az igazi szerintem.

2021. okt. 14. 23:46
 3/12 Derjaderja ***** válasza:
76%

Regina Fanni

Virág Fanni

Emília vagy Elena (egyikkel sem jó, magukban szép)

Olívia túl divatos, hosszú is 2 névhez

Zorka nekem értelmetlen név

Mirella feltűnösködő, nem tetszik. Akkor már Míra/Mira, de egyikkel sem jó az sem.

2021. okt. 14. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel a Natália meg a Zoé sem illik túlzottan össze, így amennyire az a kettő, annyira ezek is passzolnak...

Az első gyerek nevének stílusánál maradva, második név a Zorka, első név meg valamelyik a listából, amelyik a-ra végződik.

Elena Zorka

Mirella Zorka

Olívia Zorka

Regina Zorka

Egyébiránt én ennyire túlspilázott, külföldies neveket nem pakolnék duplán egymás mögé, szerintem bőven elég lenne egy keresztnév, ha ilyen jellegűt választasz.

2021. okt. 15. 00:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom melyik illik hozzá, nincs érzékem az ilyenekhez.

De ha az én gyerekemnek kéne választanom, akkor a Mirella Emíliát adnám. Ez a kettő tetszik a legjobban a felsoroltak közül. Leszarom mást mit gondol, hogy hogy hangzik, nekem tetszik is kész.

2021. okt. 15. 02:03
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
Mind ronda
2021. okt. 15. 04:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Emília Fanni -bár a Fanni nem tetszik, de ez még nagyjából összecseng
2021. okt. 15. 05:38
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Olívia Virág
2021. okt. 15. 05:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem a 3 betűsek túl hosszúak még egy névhez... Esetleg Emília Virág vagy Regina Fanni. Vagy Olívia Emma? Emília Mira? Ezek jobban követik a nagytesó nevének hangzását szerintem.
2021. okt. 15. 06:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Olivia Regina
2021. okt. 15. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!