Hol vettetek olcsón triciklit? Mennyiért és milyet?
22 hónapos a lányom.
Szülőkaros, azzal is irányíthatót szeretnék, biztonsági övvel vagy "karámmal" (nem tudom, hogy minek hívják), lábtartóval vagy fixálható kerekekkel, hogy le tudja tenni a lábát, ha nem akar tekerni.
Megnéztem pár helyen, és elképesztő árak vannak!
Nézegettem aukciós oldalakon a használtakat is, de elég magasak az árak ott is, ahhoz képest, hogy használt termékekről van szó! + ugye a posta 1500 Ft...
Ti hol vettetek és milyet?
Igen, valami ilyesmire gondoltam... csak 13 ezerért drágának találom. Nem csak ezt, a többit is. Ennyiért már biciklit vehet az ember lánya, nem igaz? Ezért bosszant, hogy mind ilyen drága!
Köszönöm!
Nem, 8900-ért én is megvettem volna! Ennyiért "fapados" triciklik szoktak csak lenni (se lábtartó, se leesésgátló,...).
Bementem a helyi játékboltba, sajnos nincs. A bababolt meg olyan drága, hogy be se merek menni.
A neten hiába nézem, 11 ezer alatt nem nagyon találok normálisat. Amihez még hozzáadom a postát, és máris 13 ezerből van meg a tricikli. :(
Köszi a válasz!
Ha 22 hónapos, akkor már szerintem a biztonsági öv is elég neki, a fiam 16 hónapos kora óta nem használja a "karámot". Így meg vehetsz pl. a tescoban 5990-ért smart baby-t, nagyon jó kis tricikli, mi is szeretjük.
Így néz ki a tesco-s, csak persze olcsóbb:D
Köszönöm a válaszokat és a linket is! :)
Utolsótól kérdezném, hogy a kutyus zenélőjét "le lehet lőni"? Van rajta "kikapcs" gomb? Attól tartok, egy idő után hülyét kapnék tőle. :D
6 ezerért vettem, teljesen újszerűt egy helybelitől.
Hófehérke van rajta, zenél, nem sokára eladósorba kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!