Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fűtést bekapcsoltátok már ?

Fűtést bekapcsoltátok már ?

Figyelt kérdés
Sziasztok kisgyerekes anyukák! Ti már bekapcsoltátok a fűtést? Konvektoros nálunk, de megmondom őszintén, minden télen rengeteget fizetünk rá, próbálom húzni az időt. Három éves kisfiam van.
2021. okt. 10. 15:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen már pár hete. Muszáj, mostmár elég hideg van.
2021. okt. 10. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ma ment először 21 fokra a hőmérséklet így ma elindítottuk. Eddig esténként a klíma melegített kicsit, az elég is volt. Nagyon jól szigetelt , új házunk van, eddig tartotta a meleget.
2021. okt. 10. 16:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem. 50 éves tégla lakás, de a 3 hónaposom nem bírja a meleget. Hajnalt leszámítva teljesen jó az idő. 22-24 fok. Mivel a pici velünk alszik egy ágyba és szobába, nincs értelme külön fűteni.
2021. okt. 10. 16:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek estére én is bekapcsolom. Most próbálgatom, elég poros belül, kiégetem.
2021. okt. 10. 16:34
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Lányom 2 éves múlt, mi még nem kapcsoltuk be a fűtést, csak a fürdéshez begyújtunk a kandallóba.
2021. okt. 10. 17:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapcsoltuk még be, tégla lakás, 3 éves a gyerekem. Pulcsiban, melegítőben abszolút nincs hideg a lakásban, 23 fok körül van, éjjel kicsit hidegebb van, de a gyereken tipegő hálózsák van és én pl egy szál hálóingben alszom, nem szoktam fázni. Egyébként mi is irdatlan összeget fizetünk, leszakad a pofám, hogy mennyit zabál ez a szar, úgyhogy nem fogjuk bekapcsolni ameddig nem fázom én is, a gyerek meg a férjem alapból jobban bírja a hideget, nekik ez a normális, én vagyok csak fázós itthon.
2021. okt. 10. 17:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nálunk én rettenet fázós vagyok, mi is a héten betegek voltunk, de csak ma jutott eszembe, hogy fűteni kéne vajon? A betegséget oviból hozta haza a fiam nekünk is.
2021. okt. 10. 18:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Most a héten kapcsolták be a városban a távhőt. Mivel szabályozhatóak a radiátorok, napközben lekapcsoljuk, vagy csak alacsony hőfokra állítjuk, de estére bekapcsoljuk. Sajnos földszinti, szigeteletlen a lakás, így kell is.
2021. okt. 10. 18:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szintén gázkonvektor.

Péntek este a gyerekek szobájában, szombat reggel a miénkben is bekapcsoltam.

Hozzáteszem: a 4 tagú családból igazából senki sincs jól: nekünk a torkunk fáj, én köhögök is, a gyerekeknek az orruk folyik, egyikük kicsit köhög is.

2021. okt. 10. 19:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja kapcsoltuk be. Nappal 20 fok, éjszaka 18 fok. 2.5 éves gyerekünk van.
2021. okt. 10. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!