Hogy tetszik a Luna név?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 18:30
11/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, esélyes is volt, de fiaink születtek.
13/33 anonim válasza:
Cicának jó.
Kislánynak komolytalan. Mármint elképzelem valami nagyon vagány, felelősségteljes pozícióban 50-60 éves korában, és így... Hát nem tudom. Szóval nem adnám a gyerekemnek.
De sokan meg adják, mert az ismerősi körben minden második-harmadik kislányt így hívnak, szóval ne hallgass rám :D
14/33 anonim válasza:
Nina pinával egy kategóriás, Luna puna. Mellesleg egy ritka ellenszenves, ostoba instamami gyerekének a neve amit majmolásból adott, tuti hogy nem adnám.
15/33 anonim válasza:
Ne is mondd. Hónapok kérdése, valamelyik Instamajom/ celeb így nevezi majd el a gyerekét és onnantól minden 3. kislány Luna lesz. Így szokott menni.
16/33 anonim válasza:
Szerintem is kutya, macska név.
17/33 anonim válasza:
Szerintem szép :) Olaszul a Luna holdat jelent
18/33 anonim válasza:
Spanyolul is hold, de azért ez szerintem nem újdonság senkinek 😂 Viszont amíg ott nagyon szép, addig itthon elég szerencsétlen dologgal cseng össze…
19/33 anonim válasza:
Alapvetően azt mondanám rá, hogy semmiképpen sem, divatmajmoknak, celebek kölykeinek való név - ám az itt hozzászóló lunapunázó prolik elgondolkodtattak...érdekes, nekem semmiféle ilyen gúnynév nem jutott eszembe erről a névről. Hiába no, nem könnyű a 90 alatti IQ-val bíró banda tagjainak észjárását megfejteni.
20/33 anonim válasza:
Egyre gyakoribb, nálunk a játszótéren már 2 van. De amúgy nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!