Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így nem lehet hibás a teszt ugye?

Így nem lehet hibás a teszt ugye?

Figyelt kérdés
Csináltam egy olcsóbb tesztet, nem a kazettásat és halványan látszott a 2. csík, utána ugyanabból a fajtából egyet vízbe raktam az egyértelműen negatív lett. Akkor a pozitív se lehet álpozitiv?
2021. okt. 5. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Álpozitív tesztet még soha nem sikerült produkálnom, csak akkor volt 2 csík, amikor teherbe estem.

Az összes többi teszt még napokkal a tesztelés után is egyértelmű negatívra száradt, még csak szellemcsíkot sem láttam soha rajtuk.

2021. okt. 5. 07:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom 90%-ban ez így van de már erősebbnek kéne lennie a 2.csíknak, ez az olcsó gyenge minőségű teszt és olvastam külföldi oldalon is hogy volt, akinek pozitívat mutatott úgy, hogy nem volt terhes vagy nagyon halványan mutatta azt a terhességet amit más teszt már erősen kimutatott. Nem tudom hogy örülhetek-e vagy csak reménykedjek még
2021. okt. 5. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk okosabb lett volna, ha vízbe mártás helyett a másik tesztet is megcsinálod...

Miért kellene már erősebbnek lennie a 2. csíknak, hol tartasz?

Örülni?! Azt majd akkor, ha orvos megerősíti, hogy valóban terhesség és jó helyen van. Én az előtt igyekeztem nem nagyon beleélni magam.

2021. okt. 5. 07:28
 4/6 A kérdező kommentje:
2 napja is ugyanezzel csináltam, ugyanilyen halvány lett. 3 napja késik de amint lesz időm veszek minőségibbet csak úgy dolgozok hogy mire végzek bezár a Dm, Rossman is. Nyilván örülök ha egyáltalán képes vagyok arra, hogy terhes legyek, ennyi erővel félhetnék mindentől az elkövetkezendő 40 évben is ha tenyleg az vagyok. Én örülnék neki de mindeki más
2021. okt. 5. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már van 2 halvány pozitívod eltérő napokról, és még mindig tesztelgetni akarsz? Igazán nem értem, hogy mit akarsz még...
2021. okt. 5. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az x-epil teszt volt szemmeresztgetős reggeli első vizeletből nemvárt másnapján, majd második vizeletből erősebb lett de még az is halvány volt. Elől hagytam őket, elmentem otthonról mire hazaértem sokkal erősebb lett a reggeli elsőn a csík (és az esti is mutatta halványan). Elmentem vettem jobb minőségű facelle tesztet, másnap reggel megcsináltam, azon szinte egyforma volt a két csík és azonnal ki is jött, míg ugyan abból a vizeletből az x-epil még mindig halványka és lassabban is jött ki, másnapi facelle szintén erős. Vannak olyan tesztek amik valakinél nagyon halványak, míg más tesztek nem, az x-epilről sokaknál olvastam, hogy soha nem is lett erősebb, vagy 2 héttel a nemvárt után lett csak erős…
2021. okt. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!