Taxival menni a kórházba szüléshez? Elutasithat?
Figyelt kérdés
Közeleg az idő és elég valószínű hogy nem lesz olyan aki eltudna majd vinni, de komplikáció nélkül ha lehet nem a mentosoket terhelnem. Viszont nem tudom a taxi sofőrök minden esetben be vállalják ezt vagy el is utasíthatja?2021. szept. 30. 12:36
1/18 anonim válasza:
Vihetsz magad alá törölközőt, vagy eldobható pelenkázó lapot.
2/18 anonim válasza:
Én felhívnám a környékbeli taxis szolgáltatót és megkérdezném előre, hogy vállalnak e ilyet.
3/18 anonim válasza:
Ha komplikáció van, akkor a taxisofőr mit csinál? Max előveheti az elsősegélyládát, amíg kiér a mentő.
4/18 anonim válasza:
1, egyszerűbb, diszkrétebb és sokkal biztonságosabb egy bugyipelenka.
5/18 anonim válasza:
Ha taxis lennék, elutasítanàlak.
6/18 anonim válasza:
Mi taxival mentünk, elfolyt magzatvízzel. Tettem be betétet és raktam magam alá 2 törölközőt. Nem utasítottak el, sőt, még biztatott is a taxis.
7/18 A kérdező kommentje:
5-ös, akkor mi lenne szerinted a jó megoldás?😄 lefoglalni egy mentőautót 30-40 percig amikor nincs vészhelyzet, és lehet hogy olyan elől veszem el akinek életet mentett volna? 😄
2021. szept. 30. 21:18
8/18 anonim válasza:
Oldd meg valahogy, én nem engedném összemocskolni az autòmat.
9/18 anonim válasza:
8, de nem vagy taxis.
Második terhességemnél a vége felé rendszeresen taxival mentem a kórházba vizsgálatokra. Volt hogy az éjjel közepén probléma miatt. Minden alkalommal széles mosollyal kérdezték, hogy "szülni megyünk?" És élesben sem volt kifogásuk. Nyilván volt annyi eszem, hogy bugyipelenkát húztam, így se magzatvíz, se vér nem szennyezett semmit.
10/18 anonim válasza:
Ha nincs baj, akkor a mentős nem fog elvinni, mivel az nem taxi.
A taxi viszont elvisz. Kevés olyan van, aki nem vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!