Mennyi idősen volt először beteg a gyereked?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 08:24
5/12 anonim válasza:
Hát attól függ,mit veszünk betegségnek.A legkisebbemnek 4hónaposan pár napig kellett az orrát szívni,mert a sulisok náthásak lettek,hazahozták a bacit,de semmi más gond nem volt,nem köhögött, nem volt lázas. Először 1 évesen volt lázas beteg, akkor kapott gyógyszert is először,én igazi betegségnek talán ezt tekinteném.
6/12 anonim válasza:
11 hónaposan, akkor kórházba is került (bélfertőzés). Aztán most volt egy nagyon enyhe megfázás, kicsi hőemelkedéssel, de ez alig volt valami.
14 hónapos
7/12 anonim válasza:
1 évesen volt torokgyulladása, 2 napig volt lázas, harmadik nap már semmi baja nem volt. Most 19 hónapos, most egy hete köhög, minden baja van, de csak egy napig volt lázas.
8/12 anonim válasza:
4 hónaposan volt amikor a nővére haza hozta az iskolából a megfázást és 9 hónaposan pár napig hőemelkedése volt és piros volt a torka. Most egy évesen megint megfázás volt.
10/12 anonim válasza:
8 hónaposan, de akkor rögtön kórház 2 napig, kruppos volt, úgy lélegzett, mint Darth Vader, én meg nagyon megijedtem, mert nem tudtam, mi ez (a bátyjának sosem volt). Akkor ijesztgettek is a kórházban, hogy ha hajlamos rá, akkor ez bármikor visszajöhet, de hál'istennek azóta nem volt, most 15 hónapos. Na meg ki lettem oktatva a betegségről, és minden kelléket beszereztem (inhalátor, szuszpenzió, párásító, stb), ha esetleg újra megtörténne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!