Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fejlődési rendellenessége...

Fejlődési rendellenessége lehet a babának ha ettem csokit,csipszet, süteményeket,fagyit az első hetekben?

Figyelt kérdés

Cigizni sosem cigiztem, inni sem iszom.

Az egészségtelen ételek mellett azért ettem egészséges ételeket is de megkívántam a süteményeket is

2021. szept. 27. 14:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert ez egy oldalon volt leírva
2021. szept. 27. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Jobban kellett volna figyelned az iskolában... siralmas, tényleg siralmas milyen kérdések vannak itt már mostanában.
2021. szept. 27. 15:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell mindent elhinni amit a neten írnak? Kérdezd meg a védőnőt hogy miket nem ehetsz, biztosan segíteni fog.

Amúgy ha baja lenne a babának a sütitől és fagyitól én már rég elvetéltem volna...

2021. szept. 27. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te azzal kevered, hogy nem ajánlott nyers halat( pl. sushi), nyers húst (ne kóstólgasd a nyers darált húst fasírt készítéskor), ne egyél nem megfelelően hőkezelt tojást, tejet, sajtot.

Ezek sem önmagukban károsak, hanem lehet bennük esetleg olyan baktérium, ami bajt okozhat pl. liszteriózis.

Most ha csokit eszel csipszel, az nem tesz jót, mert nem kell az egekbe veretni folyamatosan a cukor és koleszterinszintet, de fejlődési rendellenességet nem okoz. Bajod is hamarabb lesz neked mint a picinek, de ehhez nagyon masszívan kellene ezt tolni.

2021. szept. 27. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így lenne a babák nagyrésze fejlődési rendellenességgel születne. Átlag ember fogyaszt csokit is meg chipset is olykor. Igen terhesen is, főleg ha kívánós.
2021. szept. 27. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha terhességi cukorbeteged van és lesz.rod és csak zabálod a csokikat meg chipseket, abban az esetben lehet baja a babának (pl koraszülés és extrém esetben az idegrendszerre is hatással van). Lehet erről olvastál, de ezt meg kontextusában kell kezelni.
2021. szept. 28. 07:14
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
De legalább szül ez is, köll a darabszám...
2021. szept. 28. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!