Hogy keltek fel a gyereksírásra, ha másik szobában alszik a gyerek és a szobák nem egybe nyílóak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 21:02
11/16 anonim válasza:
3 szobára vannak a gyerekeim. Ők köhhintenek és én felülök az ágyban. 8 éve ez van. Valahogy munkál bennem egy ösztön, azt hiszem. De ez nincs mindenkinél így, van, aki erre kevésbé érzékeny, én felszínesen alszom mióta megszülettek. Egy bébiőr tényleg segítség lehet, ha ettől tartasz.
12/16 anonim válasza:
Ajtók nyitva, simán hallom őket. Szex előtt-után mindig megyünk egy kört a gyerekszobáknál, hogy mindenki szépen alszik-e.
13/16 anonim válasza:
120 nm2 en lakunk de azt is meghallon ha fordul egyet az ágyban a kicsi. Ösztön szerintem. Máskülönben bébiőr.
14/16 anonim válasza:
7-essel egyet értek
Nàlunk amúgy nem lehet hallani ki semmit..
Nappal sem hallom
3. és 4. Szoba az övék a hálótól.
Ha valamit csinálok a konyhában és nem “üldögélek, már akkor is csak a hangos 3 éves sírást hallani
Hálónkban azt sem.
Nyilván egy kosebb épületben, vagy más elrendezésűben nem feltétlen gond.
A 3 éveshez pedig nem kell a bébiőr
Jön már , ha baja van
15/16 anonim válasza:
Kamerás bébiőr, szülői egység a fejünk mellett az éjjeli szekrényen, még sírásig sem jutott el soha mert már a nyekergésre odaértünk, pár hónapos kora óta átalussza az éjszakát, azóta azt figyelem a kamerán, hogy nem kell-e betakarni stb, 3 éves most.
16/16 anonim válasza:
Én még bébiőr mellett sem keltem fel a sírásra, mindig a férjem ébresztett :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!