Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ez a komppal?

Miért van ez a komppal?

Figyelt kérdés
Hiába bizonyították hogy káros, sokan úgy vannak vele hogy nekik vagy xy gyerekének nem lett tőle baja ezért ők használják. Eszükbe se jut hogy attól az ő gyereküknek lehet tőle baja. Vagy hogy igenis van baja xy gyerekének is csak még nem látszik vagy másra fogják. Komolyan ennyire fontos az a komp? Miért? Mi jó benne ennyire hogy kockáztatnak?
2021. szept. 23. 11:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na hát igen. Miért fontosabb minden a gyereknél? Másrészt pl. az én fiam TE és mégis mindig mindent meg tudtam oldani komp nélkül is. Ha úgy volt maximum magamra kötöttem kendőben, dd kompba soha nem tettem volna.

Sajnos sok minden később jön ki és akkor már másra fogják. Pl nem alakul ki normális tér érzékelés. Ez 2 évesen még nem biztos hogy annyira egyértelmű. Nem tanul meg jól esni. Erre meg rá lehet mondani hogy szegény csak kicsit idétlen. Sok esetben évek után jön elő a baj medence, csípő, térd, boka fájdalommal.

2021. szept. 23. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyanokat ismerek, akik járássegítőt meg kompot is azért vettek, mert úgy nem kell futkosni a gyerek után, hogy jajjösszetörimagát, meg semmit se tudna mellette csinálni - kb 56 m2-es panelban. Egyik se volt indokolt, csak kényelem és lustaság miatt kellett.
2021. szept. 23. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont olyan, mint az alkohol, cigaretta. Mindenki tudja, hogy káros, de használjuk/ sokan használják.

Én úgy látom, hogy azok veszik meg, akiknél nincs hely járókának, de nem szeretnék, hogy 0-24-ben figyelni kelljen a babára, nehogy kárt tegyen magában.

2021. szept. 23. 14:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Járókánk se volt. Karám sem. Kiságyba se tettem nap közben. Túlélte és én is megcsináltam mindent. 🤷
2021. szept. 23. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

Igen, én is megoldottam ezek nélkül, de én ezzel az indokkal találkoztam.

2021. szept. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!