Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg mindenki szépnek...

Tényleg mindenki szépnek találja a saját babáját? A Legszebbnek?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 15:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
Nekem pl gyönyörű a lányom, születése oda. Tipikus, hatalmas kék szem, hosszú szőke haj, hibátlan bőr, kis orr, csókos száj..Babának is kb ilyen volt. Én pl nem láttam még nála szebb gyereket. És nem azért mert elfogult vagyok. Vannak nagyon csúnya gyerekek is, én nem akarom elhinni, hogy valaki a legszebbnek látja.
2021. szept. 22. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom minden elfogultság nélkül csodaszép baba volt. Picike de kis dagi, formás, sok haja volt. Ő volt a csecsemő osztályon a legszebb újszülött. Dagadt a májam, amikor a folyosón a tanulók és a kismamák összesúgtak, hogy milyen szép...milyen aranyos. 😃 Hát azóta megritkult a haja, itt ott kikopott, a feje megnyúlt, már nem olyan kis husika. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy vannak nála "szebb" babák, gyerekek de nekem nem számít. Ő az én kis szerelemgombócom és persze mindennél jobban szeretem akárhogyan is néz ki. (Egyébként nagyon cuki most is 😅😅😅)
2021. szept. 22. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom a születése után pár napig elég csúnyácska volt, lapos fej, szinte áttetsző bőr. Utána megszépült, majd 3 hónaposan úgy nézett ki, mint egy dagadt, kopasz bácsi. Kb. 6 hónapos korától 13 éves koráig nagyon szép volt, most kamaszként helyes, de nem különösebben szép. Az unokahúgomnak is voltak ilyen szakaszai, volt, mikor csúnyácska volt, majd álomszép, majd kamaszként megváltozott az arca, teste, most 19 évesen meg újra gyönyörű.
2021. szept. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!