Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem felelőtlen...

Csak szerintem felelőtlen viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Mostanában elég sok olyan embert látok az interneten, akik nem csak, hogy az egész terhességüket közzéteszik, de a gyerek születése után is folytatják a folyamatos tartalom gyártást a kicsi mindennapjairól.

Szerintetek ez normális? Mármint, oké, mindenki azt posztol, amit akar, de az ilyen emberek nem tudnak előre gondolkodni? Borzalmasan sok rossz ember van az interneten, és ha az a gyerek egy kicsit nagyobb lesz, mit gondol majd ha meglátja a pelenkás fotóit valamelyik közösségi oldalon vagy youtube videóban?

Én nem tenném ezt a gyerekemmel. Még a legelismertebb hírességek sem pakolják tele az oldalaikat a gyerekeikkel, viszont vannak olyan influenszerek, akik az ébredéstől a lefekvésig mindent kiraknak. Aztán meg megsértődnek, ha valaki szól nekik, hogy ezt azért nem így kellene.

Mire jó ez nekik?

2021. szept. 19. 16:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

Off:

Az internet bizony felejt, sehol se találom már Hana Fostanyát 😢 a magyar lányt aki Hannah Montanát utánozva hirdette magát, hogy pénzért gyerekek zsúrján táncol mint Hannah Montana. Bikicsunáj szinten tudott angolul, táncolni még annyira se és az előnytelen ruhák a túlsúlyos testén se hozták fel a dolgot.

On:

Nálam az arany középút szimpatikus csak. Celeb módon élni, kiposztolni MINDENT probléma, be kellene tiltani. Viszont aki úgy védi a gyereke arcát a saját ismerőseitől (mert minek is van 100 max 150 plusz ismerősbél több bárkinek is?) az is beteges nekem.

Hidd el Jolán nénin kívül senkit nem érdekel a gyereked, a sok millió babakép között nem a te, felöltöztetett gyerekedre fogja verni egy pedofil, pláne ha nehezen megtalálhatóak a képek (csak ismerősök láthatják, nem oszthatóak stb). Nem az, így is megszerezhetőek, de melyik pedofil utazna arra hogy szarakodjon megkeresni a te pereputtyod képeit valahogy, a már amúgy is elérhető millió mellett?

A személyiségi jogokat pedig úgy kezelem, ha valaki megoszt rólam egy képet, mert szeret engem és szeretné kimutatni ilyen módon, és a kép önmagában egy jó kép rólam, tehát nem a budin ülök vagy épp leeszem magam, akkor nem zavar. Ebből kiindulva 1-2 kép nem hiszem, hogy zavarni fogja. Ha mégis, majd szól, és leszedem, és Hannah Fostanyából kiindulva, meg az én sajnálatos melltartós képemből kiindulva amit 15 évesen bután elküldtem egy srácnak... az internet felejt... ha nem vagy híresség. Beyonce pl hiába akarta eltüntetni mindenhonnan azt a képet amin hülye arcot vág hülye pózban.

2021. szept. 20. 07:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21

Mar öt gyermeke van és házas.

2021. szept. 20. 09:01
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem kirakhatja mert mindenki büszke a gyerekére.

De vannak olyan emberek is akik minden nap kirak kb. 6 képet.

De persze ha elmennek játszóra vagy állatkertbe 50 képnél meg sem áll.

Van egy ismerősöm is aki vagány ruhákba öltözteti a kicsiket. Szegény kislány menni nem tud de a magasszárú nike cipő a lábán van mert a tesónak is van.

Sőt a kisfiú egész nap ingben, farmerben és nadrágtartóban van mert tök kényelmes neki gondolom csak azért mert egész nap fotózod őket.

2021. szept. 20. 09:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
#22 óó happy end! Örülök hogy ezen a korszakán és butaságán túljutott.
2021. szept. 20. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!