Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angelcare légzésfigyelőt...

Angelcare légzésfigyelőt használunk, vajon jól használjuk?

Figyelt kérdés

1 hónapos a kisfiam, két napja használjuk a légzésfigyelőt. Első éjszaka 2*, most 5* riasztott, volt hogy két percen belül kétszer is. A baba édesdeden aludt, szerencsére semmi baja nem volt. Ezek vajon téves riasztások, rosszul helyeztük el, vagy valós riasztás? Ha igen, normális, hogy ennyiszer 20 mp-nél hosszabb ideig nem vesz levegőt?

Nálatok hogy működik?

2008. dec. 11. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is az van! Mi akkor kapcsoljuk be, ha már benn van a baba! Vigyázz, ne legyen meggyürödve a lepedő, és más se, ha van alatta! És az érzékenységét közepesre állítsátok! Majd írj, hogy mi van!
2008. dec. 11. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia,

Az érzékenység 1-es fokozaton van, ha már benne van az ágyban a baba, akkor kapcsoljuk be. Már kb. 2 órája aludt, mikor először beriasztott, egyszer volt, hogy csak figyelmeztetett, utána többször riasztott. Lehet, hogy az érzékelő lapok nem jól vannak az ágyban? Első éjszaka akkor riasztott, mikor a kicsi az ágy egyik feléből átküzdötte magát a másikba, keresztbe, de az elmúlt éjjel ilyen nem volt. Most hosszában egymástól kb. 20 cm-re van a két lap. De a hátsónak túl sok jelentősége nincs, mert az ágy 120 cm hosszú, a baba 52. Széltében kéne egymás mellé rakni?

2008. dec. 11. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem is angelcare van, en meg nem probaltam, mert meg nincs meg a kisagy meg a matrac

a matrac ala teszed a lapot, vagy a lepedő ala??

nekem 301es van, de csak egy lap van hozza

2008. dec. 11. 14:29
 4/9 A kérdező kommentje:

a matrac alá, a rácsra.

Lehet, hogy a fokozatot állítom rosszul. 0-5-ig lehet, 1-esen volt. Hanyasra állítsam?

2008. dec. 11. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem gyárilag a 3-asra van állítva. Az ágy közepére tettem az érzékelőket, egy rács különbséggel. Még nem riasztott feleslegesen. Ha lemászik róla a baba akkor szokott riasztani. Ja, és milyen vastag a matrac? 12 dm-nél ne legyen vastagabb.
2008. dec. 11. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5éves koráig volt a kislányom alatt.Semmi gondunk nem volt az Angelcarral.1-es fokozaton nekünk is volt,hogy megszólalt így átállítőttúk 5-re.Így jó volt,probáld ki.Így csak a frász jön rátok!
2008. dec. 11. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyári beállítása a 3-as fokozat.Ha igy is riaszt állítsd 5-re.Ha meg így is riaszt akkor említsd meg az orvosnak mert van Magyarországon ahol kivizsgálják a babát.Többféle betegségre is utalhat a légzéskimaradás pl:vashiány
2008. dec. 12. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az első válaszoló vagyok!

Én úgy tudom, hogy nem jó, ha a rácsra teszed. Mi vágtunk egy lapot a matrac alá, így teljesen vizszintbe van az érzékelő. Próbáljátok ki úgy is!

2008. dec. 15. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a 301-et vettük meg.Igaz, még van a szülésig egy hetem:)

A használati útmutatóban benne van, hogy 3-ra kell állítani az érzékenységet.A szomszédban már egy éve használják, 3as fokozaton, és eddig rendesen működött.Szerintem az 1-es fokozat túl érzékeny lehet.Mi is a rácsra tettük, és megint csak a szomszédom tapasztalatával tudok élni, nekik is rácson van, a lapok négy sarka megfelelően van alá támasztva akkor rendben működik, még kókusz matraccal is.Ha nem vagy biztos abban, hogy a gép hibázik, akkor tényleg szólj a dokinak, hogy vizsgálja meg!Jobb félni, mint megijedni:)

2009. febr. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!