Angelcare légzésfigyelőt használunk, vajon jól használjuk?
1 hónapos a kisfiam, két napja használjuk a légzésfigyelőt. Első éjszaka 2*, most 5* riasztott, volt hogy két percen belül kétszer is. A baba édesdeden aludt, szerencsére semmi baja nem volt. Ezek vajon téves riasztások, rosszul helyeztük el, vagy valós riasztás? Ha igen, normális, hogy ennyiszer 20 mp-nél hosszabb ideig nem vesz levegőt?
Nálatok hogy működik?
Szia,
Az érzékenység 1-es fokozaton van, ha már benne van az ágyban a baba, akkor kapcsoljuk be. Már kb. 2 órája aludt, mikor először beriasztott, egyszer volt, hogy csak figyelmeztetett, utána többször riasztott. Lehet, hogy az érzékelő lapok nem jól vannak az ágyban? Első éjszaka akkor riasztott, mikor a kicsi az ágy egyik feléből átküzdötte magát a másikba, keresztbe, de az elmúlt éjjel ilyen nem volt. Most hosszában egymástól kb. 20 cm-re van a két lap. De a hátsónak túl sok jelentősége nincs, mert az ágy 120 cm hosszú, a baba 52. Széltében kéne egymás mellé rakni?
nekem is angelcare van, en meg nem probaltam, mert meg nincs meg a kisagy meg a matrac
a matrac ala teszed a lapot, vagy a lepedő ala??
nekem 301es van, de csak egy lap van hozza
a matrac alá, a rácsra.
Lehet, hogy a fokozatot állítom rosszul. 0-5-ig lehet, 1-esen volt. Hanyasra állítsam?
Szia! Az első válaszoló vagyok!
Én úgy tudom, hogy nem jó, ha a rácsra teszed. Mi vágtunk egy lapot a matrac alá, így teljesen vizszintbe van az érzékelő. Próbáljátok ki úgy is!
Szia!
Mi is a 301-et vettük meg.Igaz, még van a szülésig egy hetem:)
A használati útmutatóban benne van, hogy 3-ra kell állítani az érzékenységet.A szomszédban már egy éve használják, 3as fokozaton, és eddig rendesen működött.Szerintem az 1-es fokozat túl érzékeny lehet.Mi is a rácsra tettük, és megint csak a szomszédom tapasztalatával tudok élni, nekik is rácson van, a lapok négy sarka megfelelően van alá támasztva akkor rendben működik, még kókusz matraccal is.Ha nem vagy biztos abban, hogy a gép hibázik, akkor tényleg szólj a dokinak, hogy vizsgálja meg!Jobb félni, mint megijedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!