Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Ábel,Nataniel,Bíborka,Elina,Mirella,Natália,Zsombor,Regina,Karim,Amir,Milán

Válaszokat előre is köszönöm

2021. szept. 11. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Elina,Mirella,Regina,Bíborka,Zsombor tetszik.
2021. szept. 12. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Karim ról és Amir ról nem feltétlen lehet eldönteni, hogy fiú -e , vagy lány, Amir talán inkább fiú, de Karim meg ilyen gendersemleges ném; Karim amúgy kicsit olyan, mintha ilyan Pistim, Pistám, Lacim, Ferim, Nikim, Julim, stb. Többi név cool, kivéve még a Milánt, mert én ezt a nevet nem szeretem. Ismerek ilyet, ő aranyos; tehát nem őmiatta nem szeretem ezt a nevet; nekem ez a név nem tetszik, olyan erőtlen nekem; nincs benne az a férfias erő a hangzásában; vagy nem tudom.
2021. szept. 14. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az Amir és a Karim elég ismert arab nevek azért (lányban Amira és Karima, utóbbi nálunk nem adható, valószínűleg mert köznévvel egyezik).
2021. szept. 14. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Borii az szep nev sztem
2021. szept. 14. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!