Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukak, ti hova...

Kisgyerekes anyukak, ti hova mentettek dolgozni?

Figyelt kérdés
Azok valaszara vagyok leginkabb kivancsi,aki nem tudtak vissza menni dolgozni es uj munkahelyet kellett talalnia. Nektek hol sikerult? Tenyleg csak takaritani vagy konyhai kisegitonek lehet menni? Nekem csak jovore lesz aktualis, de kivancsi vagyok.
2021. szept. 9. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomagküldő céghez vettek fel kiemelt ügyfélszolgálatosnak. Mondjuk csak egy évig maradtam, mert túl sok volt a munka, és nem is annyira nekem való, meg hiányoztam a gyerekeknek délutánonként. Utána váltottam, és ilyen titkárnőféle lettem egy közeli cégnél 6 órában, aztán mikor onnan kirúgtak, akkor elhelyezkedtem egy másik ügyfélszolgálatnál, ahol már a covid előtt is otthonról lehetett dolgozni.

Ha én elmennék takarítani, na azzal senki nem járna jól, és az állunk is felkopna asszem... :D Krumplipucolásban legalább jó vagyok. ;)

2021. szept. 10. 07:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
12 óráztam + hétvégéztem a terhesség előtt, és a terhesség alatt meg is szűnt a munkahelyem, egy állami céghez mentem bérszámfejtőnek, irodista állás 8-16, péntek 8-14, hétvége, ünnepnap szabad.
2021. szept. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!