Normális hogy jelenleg így érez a baba dologgal kapcsolatban?
Barátnőmről van szó, a nevében és az ő szavaival élve írom most ezeket.
"Fura egyébként, de jelenleg nagyon frusztrál ez a baba dolog. Friss házasság, bnőm a napokban szült és vmiért úgy érzem, mintha ránk lenne erőltetve, hogy KELL gyerek, DE nem érezzük úgy, hogy kellene amúgy. Persze mondjuk úgy, hogy csak jelenleg nem kell. Nem tudjuk megindokolni, hogy miért lenne szükségünk egy babára, és az a helyzet, hogy én csak azt látom belőle, hogy iszonyatosan sok nyűggel jár... Onnantól 0/24ben CSAK a gyerek... Míg fel nem nő... És a szerelmemmel mi lesz? Alig marad majd rá időm, mert csak a gyereknek fogok élni :/ Olyan érzés van ezzel kapcsolatban bennem, mintha el akarnám hagyni a férjemet egy babáért... Ami tudom, hogy hülyeség, de így érzek."
Amúgy igaza van amit mond. Még ha nagyszülőktől kaptok is kimenő, az eleje igen robot üzemmod. Ha nincs belső igénye egy babára akkor tönkre megy ő, a házasság és egy frusztrált ideges anyukát egy gyerek se szeretne.
Várjatok még, nem törvény szerű hogy így fog érezni évek múlva is.
Hany évesek vagytok?
Ja azt hittem te vagy a pasi és akarsz gyereket a barátnőd meg nem.
Figyu, ha nekik így jó akkor ne te, egy 3. Akarj gyereket az ő kapcsolatukba. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!