Utazhatok taxival a másfél éves kisfiammal?
Figyelt kérdés
Hogy működik ez? Kell gyerekülés?2021. szept. 7. 16:08
1/13 anonim válasza:
En vittem be igy kisgyereket,taxiban nem kell,oledben ulhet vagy melletted,rendor sem kerheti. Mehetsz nyugodtan.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. szept. 7. 16:25
3/13 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de én nem rendőrök és szabályok miatt utaztatom gyerekülésben a gyerekünket, hanem a biztonsága érdekében. Szóval a taxizást emiatt kihagynám, hacsak nem tudnak biztosítani gyerekülést.
4/13 anonim válasza:
Ha Budapesten vagy akkor én ajánlom a Bolt-ot taxi helyett és ott van olyan opció, hogy “Bolt kicsiknek”, amiben van gyerekülés. 😊
5/13 anonim válasza:
Nem kötelező taxiban a gyerekülés, de lehet olyan autót kerni a diszpécsertől, amiben van.
6/13 anonim válasza:
Mondjuk elég fura, hogy egy taxi miért is más biztonsági szempontból, mint egy sima autó? Ha van lehetőség, rendelj olyan taxit, amiben van gyerekülés.
7/13 anonim válasza:
6!
Nem más. Az egyetlen oka annak, hogy nem kötelező a gyerek ülés elég egyszerű: az esetek többségében az jár taxival akinek nincs kocsija. Ha nincs kocsija, minek venne gyereküket ülést?
8/13 anonim válasza:
Én már sokat szórakoztam ezzel, hogy küldjenek gyerekülést, nem küldenek. Szerintem is gáz, hiába vezet jól a taxis, más emberek is vannak az utakon. Egyébként, a válasz igen, utazhatsz vele, gyerekülés nélkül is taxiban.
9/13 anonim válasza:
Egyátalán utaztatnak gyereket?
10/13 anonim válasza:
9 igen, gyerek nem gond nekik, de ülést nem adnak, mert nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!