Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya az olyan aki 6...

Milyen anya az olyan aki 6 éves gyerekére rázárja az ajtót és átmegy a szomszédba dumálni?

Figyelt kérdés
Milyen anya az akinek meghal a gyereke mert kiesik a 7.emeleti ablakon? Milyen anya az akinek a gyereke hiába kiabál segítségért.. nem tudnak segíteni neki mert anyja kizárta azokat akik betörnék érte az ajtót?
2010. aug. 30. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondtak neveket!én a gyertyagyujtás.hu oldalon láttam h ki volt!szörnyü tragédia, ismertem isőket!
2010. aug. 30. 23:58
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Látásból ismerem az anyukáját. Nagyon-nagyon sajnálom a kislányt és az egész családot! Kár hogy nem vitte magával a picit a szomszédba!
2010. aug. 31. 00:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár kérdésed értelmetlen, azért leírom amit gondolok. Ha csak a szomszédba ment, kár volt ennyire rázárni az ajtót, hogy betörni sem tudták. Nem találok arra sem okot, hogy ne vihette volna magával. De: Szőrnyű tanulópénz ez egy anyának, aki élete végéig szenvedni fog a bűntudattól és a gyermeke elvesztésétől. Biztos vagyok benne hogy sokan tanultak az esetből, anélkül hogy nekik kéne átélni a borzalmat. Talán olyanok is akik sokkal felelőtlenebbek és mégis megúszták eddig.
2010. aug. 31. 00:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyira rossz anya hogy amig baby sitter voltam és szabadnapom volt én is találtam otthon egyedül a 3 éves gyereket az anyját meg a harmadik szomszédban.
2010. aug. 31. 07:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom..Miért zárta rá az ajtót??Ha véletlen tűz üt ki akkor a gyerek bent ég??Szerintem nem 2 percre hagyhatta magára GYEREKET..
2010. aug. 31. 09:01
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Az az anya, aki ott hagyja a gyerekét felelőtlen. Jó persze megkapta a tanuló pénzt, és ha a lábadnál ül a gyerek is lehet baj. Szegény család, nehéz lehet egy ilyen tragédiát feldolgozni. Anyukám mindig mesélt egy ismerőséről akinek 2 gyermeke volt, mindkettő szülői felelősség miatt hunyt el, mert az anyuka "lusta" volt megvárni míg a gyerek felkel és ott hagyta, a másikat a standon hagyta magára és elment pasizni, na mindegy nem fokozom. Szóval nagyon felelőtlen anya az aki ott hagyja agyerekét, főleg ha még be is zárja.
2010. aug. 31. 09:53
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Nehari, de az év véleményem se szebb, egy felelőtlen nő. HOgy a francba hagyhatja otthon egyedül, hogy csacsogni menjen? Mégha dolgoznia kellett volna, hogy ne haljanak éhen... De hogy pletyizni?

Okés, hogy másodpercek töredéke alatt történhet baj, de ez nem másodpercek alatt, hanem percek alatt zajlott le! És ki tudja mennyi ideje is volt magában a lányka, lehet akár egy órája is és szegényke megunta.

Tényleg nem tudhatjuk mi történt valóban, de az, amennyit tudunk épp elég! Otthon hagyta a lányát és tragédia történt!

Még szép hogy szenved, szenvedjen is, legalább annyira amennyire a lánya szenvedett akkor!

2010. aug. 31. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A Zemplén 5/A-ban laknak. Ez a 3. tízemeletes a sorban, a cukrászda felől.

Most tudtam meg, hogy kinek a lánykája halt meg. Iskolatársak voltunk.

Nagyon-nagyon sajnálom, hatalmas felelőtlenség volt ez az anyuka részéről.

2010. aug. 31. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szívből sajnálom a kislányt és a családját...A Zalai Hírlap cikke teljesen sokkolt és nem tudom kiverni a fejemből az esetet.

Mindenki vigyázzon a gyermekére és magára, mert ez a legfontosabb az életben!

2010. aug. 31. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:

A sok ítélkezőnek, egy mondás--sosem késő megfogadni.

NE ÍTÉLKEZZ, HOGY NE ÍTÉLTESS!

Részvétem a kislány családjának, Ő pedig nyugodjon békében!

2010. aug. 31. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!