Milyen anya az olyan aki 6 éves gyerekére rázárja az ajtót és átmegy a szomszédba dumálni?
Nehari, de az év véleményem se szebb, egy felelőtlen nő. HOgy a francba hagyhatja otthon egyedül, hogy csacsogni menjen? Mégha dolgoznia kellett volna, hogy ne haljanak éhen... De hogy pletyizni?
Okés, hogy másodpercek töredéke alatt történhet baj, de ez nem másodpercek alatt, hanem percek alatt zajlott le! És ki tudja mennyi ideje is volt magában a lányka, lehet akár egy órája is és szegényke megunta.
Tényleg nem tudhatjuk mi történt valóban, de az, amennyit tudunk épp elég! Otthon hagyta a lányát és tragédia történt!
Még szép hogy szenved, szenvedjen is, legalább annyira amennyire a lánya szenvedett akkor!
A Zemplén 5/A-ban laknak. Ez a 3. tízemeletes a sorban, a cukrászda felől.
Most tudtam meg, hogy kinek a lánykája halt meg. Iskolatársak voltunk.
Nagyon-nagyon sajnálom, hatalmas felelőtlenség volt ez az anyuka részéről.
Szívből sajnálom a kislányt és a családját...A Zalai Hírlap cikke teljesen sokkolt és nem tudom kiverni a fejemből az esetet.
Mindenki vigyázzon a gyermekére és magára, mert ez a legfontosabb az életben!
A sok ítélkezőnek, egy mondás--sosem késő megfogadni.
NE ÍTÉLKEZZ, HOGY NE ÍTÉLTESS!
Részvétem a kislány családjának, Ő pedig nyugodjon békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!