Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya az olyan aki 6...

Milyen anya az olyan aki 6 éves gyerekére rázárja az ajtót és átmegy a szomszédba dumálni?

Figyelt kérdés
Milyen anya az akinek meghal a gyereke mert kiesik a 7.emeleti ablakon? Milyen anya az akinek a gyereke hiába kiabál segítségért.. nem tudnak segíteni neki mert anyja kizárta azokat akik betörnék érte az ajtót?
2010. aug. 30. 22:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha a kanizsai esetről írsz...a körülmények még tisztázatlanok!nem szabad sneki felett itélkezni!Az anyuka hidd el elég büntetést kapott így is!
2010. aug. 30. 22:08
 2/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem anya, hanem egy kazalnyi sz*r...
2010. aug. 30. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
És az aki egy csecsemőt ütlegel a babakocsiban(szerencsére nem magyar), és aki részegen fetreng az utcán, a gyereke mellette sírt, h fázik és éhes?(onnan vitték is az intézetbe).Rengeteg ilyen van SAJNOS, de sokról nem is tudunk.Hát egyszerűen az ilyen nemhogy nem anya, de még csak ember sem!
2010. aug. 30. 22:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjátok, hogy mi történt? Könnyű vádaskodni, de e

az dobja az első követ, aki sohasem hagyta a gyerekét magára egy percre sem. Lehet, hogy ugyanúgy megtörtént volna a tragédia, ha például a wc-re ment volna csak ki. Szerintem az anyuka így is megkapta az életre szóló büntetését a figyelmetlensége miatt, kár még itt is Őt szidalmazni. Én a közelben lakok és még most is magam alatt vagyok és a szívem szakad meg a tragédiától, főleg, hogy az előbb elolvastam a kislány életének utolsó perceiről szóló cikket a megyei napilap honlapján. Akit esetleg érdekelne:

[link]

2010. aug. 30. 22:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyámék a szomszéd házban laknak. Amikor hazaértek munkából, akkor hallották a szörnyű hírt. azt mondja, hogy örül, hogy nem voltak otthon, és nem látta a kislány halálát. Szörnyű! Szegény kicsi lány. Bár tényleg nem tudhatjuk mi történt, és az édesanyát nagyon sajnálom. Egy szülő sem érdemel ilyen büntetést a hibájáért.
2010. aug. 30. 22:44
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Én visszakérdeznék: Milyen anya az olyan, aki egy ilyen szörnyű tragédián itt csámcsog a Gyakori kérdéseken és provokál mindenkit???
2010. aug. 30. 23:33
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Megnéztem az iwiwen az adatlapjukat.Szegények,aranyos kislány volt.
2010. aug. 30. 23:34
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Én 5-6 évesen sokszor késő estig egyedül voltam, mert anyukám dolgozott, mégsem jutott eszembe ablakba mászni meg magamra borítani a fél lakást. biztos tudta az anyja, hogy ilyenekre képes a kislány, már csak ezért se keleltt volna otthagyni egyedül.
2010. aug. 30. 23:44
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként meg a kedves kérdező is biztos örülne neki, ha valami szörnyűség történne a családjában és rögtön itt látná viszont az esetet, amint vadidegenek csámcsognak a fájdalmán...
2010. aug. 30. 23:48
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Kanizsai válaszolók! Melyik házban történt? A tévében úgy láttam a Zemplén 5-ben ugye? Hogy tudtátok megnézni az iwiwen, közölték talán a nevet is?
2010. aug. 30. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!