Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legcikibb dolog...

Mi volt a legcikibb dolog szülés közben?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Öööö semmi!

Mi lenne abban ciki hogy szülsz?

2021. szept. 5. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Az ciki, ha szülés után derül ki, hogy néger a gyerek, a férj meg fehér.
2021. szept. 5. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Semmi. 😊
2021. szept. 5. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért pontoztátok le a kettest? Én tökre nevetek :D
2021. szept. 5. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A maga alá sz.rás. Persze mondanám, hogy fuuu, de nagyon természetes, de az én gyomrom görcsbe rándul még mindig amikor visszagondolok a csodás pillanatra, és lelki szemeim előtt újra feljön a kádban a cucc a felszínre... Senki nem bántott vagy tett megjegyzést, de legközelebb teljes bélirrigálás után megyek, nem érdekel :-''D
2021. szept. 5. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Nekem az volt, hogy a szülésznő borotvált le. Nem számítottam még arra hogy szülök, és nem csináltam meg
2021. szept. 5. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk nincs beöntés, kúpot adnak. Amit ráadásul a szülésznő helyez fel. Na az nekem ultra ciki volt.
2021. szept. 5. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Mikor beöntést adtak, nagyon megalázónak éreztem.
2021. szept. 5. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a beöntés.
2021. szept. 5. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem volt beöntésem és borotválni sem borotváltak le.

Igazán ciki dolog nem történt velem. A legkellemetlenebb, mondhatni "ciki" az volt, hogy amíg összevarrt az orvos meg ellenőrizte, hogy teljesen kiürült-e a méhem, addig iszonyúan reszkettem és minden érintésére úgy rándultam össze, mint valami marionettbábu amit éppen megcibálnak és nyávogtam, hogy mennyire fáj. Igen, 20 perccel a szülés után ez volt az én nagy bajom :D Ez mondjuk elég cink volt így belegondolva.

2021. szept. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!