Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt fogtömés,...

Terhesség alatt fogtömés, foghúzás , érzéstenitest kaphatok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 4. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kaphatsz

( én kaptam is)

Nem szeretnek röntgenezni, de a fogászati nem tilos..

2021. szept. 4. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a röntgent sehol nem vállalták,de érzéstelenítőt kaptam ( húzás volt).
2021. szept. 4. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kaphatsz, en is kaptam.
2021. szept. 4. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem gyökérkezelés volt. Mondták, hogy jó lett volna előtte egy röntgen, de nem csinálják.
2021. szept. 4. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem röntgeneztek.

Egy fogam gyökérkezelték, ez már terhesség elött el lett kezdve, kb a 10.hétre lett meg.

Bölcsessegfogat húztak érzéstelenítővel a 20.héten.

Most 36hetes vagyok, begyulladt a másik bölcsességfogam, de ezt már nem húzták ki. 4 dokit kerestem fel, mindenhol azt kaptam, 32.hét után nem húznak.

2021. szept. 5. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a lepontozást. Talán vernem kellett volna a pultot,hogy röntgenezzenek?
2021. szept. 5. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Én sem értem

Nekem az orvos elmondta, hogy elengedhetetlen esetben röntgenez, de ha várhat szülésig, akkor inkább vár..

(4 gyermekes anyuka a fogorvosom, ha tehetjük érzéstelenítést sem ad, de terhesség nélkül sem, ha kell, akkor pedig minden apelláta nélkül)

1.

2021. szept. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!