Terhesség alatt fogtömés, foghúzás , érzéstenitest kaphatok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 20:19
1/7 anonim válasza:
Kaphatsz
( én kaptam is)
Nem szeretnek röntgenezni, de a fogászati nem tilos..
2/7 anonim válasza:
Nekem a röntgent sehol nem vállalták,de érzéstelenítőt kaptam ( húzás volt).
4/7 anonim válasza:
Nekem gyökérkezelés volt. Mondták, hogy jó lett volna előtte egy röntgen, de nem csinálják.
5/7 anonim válasza:
Nem röntgeneztek.
Egy fogam gyökérkezelték, ez már terhesség elött el lett kezdve, kb a 10.hétre lett meg.
Bölcsessegfogat húztak érzéstelenítővel a 20.héten.
Most 36hetes vagyok, begyulladt a másik bölcsességfogam, de ezt már nem húzták ki. 4 dokit kerestem fel, mindenhol azt kaptam, 32.hét után nem húznak.
6/7 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást. Talán vernem kellett volna a pultot,hogy röntgenezzenek?
7/7 anonim válasza:
6
Én sem értem
Nekem az orvos elmondta, hogy elengedhetetlen esetben röntgenez, de ha várhat szülésig, akkor inkább vár..
(4 gyermekes anyuka a fogorvosom, ha tehetjük érzéstelenítést sem ad, de terhesség nélkül sem, ha kell, akkor pedig minden apelláta nélkül)
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!