Hatékony ez a mellszívó?
annyira tetszik, meg praktikusnak tűnik, hogy olyan pohár az alja, de kézi...amire azt mondják hogy nem olyan hatékony.
Most kapok kölcsön egy medelát, ha beválik lehet olyat veszek, de ez a kézi aventes olyan jónak tűnik...
amúgy a medelából melyik jobb?ez:
vagy ez:
Szia!
Nekem hasonló volt az elsőhöz csak Mam-os volt. Én nagyon szerettem, hatékony volt. Elektromosat nem próbáltam még.
Szia!
Nekem van kézi Avent mellszívóm és Medela Swing elektromosom is... így erről a kettőről tudok nyilatkozni.
Szülés előtt megvettem a kézi Avent-et, sok jót hallottam róla és tényleg jó is! Csak mivel tényleg sokat használtam kikészült a kezem... a mellszívó meg nyikorogni kezdett :-(
...szóval ezután az elektromos nekem fényévekkel halkabban működött :-D
A Medela mellszívó kényelmesebb fejést biztosított sokkal és hatékonyabbnak is bizonyult, mint a kézi Avent. Már az első használatakor is több tejet sikerült fejnem vele, mint a kézivel és a fejés is sokkal kényelmesebb vele!
A lényeg az, hogy mindkét mellszívó jó :-)
Ha most kellene választanom, akkor mindenképp elektromosat vennék. Vagy a Medela Swing-et, vagy az elektromos Avent-et választanám.
De nyilván ezt azért mondom, mert nekem sokat kellett fejnem és éjjel-nappal ment a szerkentyű...
Barátnőmnek kölcsönadtam a kézi Avent mellszívómat, 7 hónap alatt eddig 3szor használta... és most hálát ad az égnek, hogy nem ruházott be egy sajátra ;-)
Bocs, hogy hosszú lettem :-)
köszi mindenkinek:)
az a jó, hogy kölcsönkapok egy elektromosat, szóval el tudom dönteni vegyek-e majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!