Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Élvezitek a szexet szülés...

Élvezitek a szexet szülés után hullafáradtan? Csak a férjem kedvéért szexeljek? Ez normális?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem akkora kan, hogy menetrend szerint kellene bárminek történnie.

Egyébként meg szülés után egy nőt sem érdekel a szex. Majd később talán, vagy nem, ha előtte sem érdekelt annyira.

2010. aug. 30. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A férjednek is "szügsége" van a szexre.Még ha ritkán is.Nekem sincsen hozzá kedvem.De közben megjön... :)

2 kicsi mellett,segítség nélkül.Mindenki messze van. :(

2010. aug. 30. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a férjed kedvéért ne szexelj. Inkább próbáljátok megoldani.

Egyébként igen, élvezem szülés után (most 7 hós a lányom, 3 hós kora óta visszatért minden a régi kerékvágásba). Heti 2-3x vagyunk együtt, volt már olyan, hogy reggel és este is volt szex. Nekem sincs segátségem, csak a férjem, már amikor itthon van.

Egyébként nem normális. Mindenképp beszéljetek róla, mert a férjednek vannak igényei, amit te kényszernek fogsz fel.

Egyébként tudom mit érzel... Amíg terhes voltam, szinte alig volt szex, kicsit sem kívántam.

2010. aug. 30. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

5. hét óta vagyunk együtt, már én kívántan, a falat kapartam. Igaz, csak 5 hétig tudtam szoptatni, talán ez is közrejátszott abban, hogy visszatért a kedvem.

De tényleg csak elkezdeni nehéz, ahogy valaki előttem írta: közben jön meg az étvágy.

És sajnos igen, néha csak a férjed kedvéért is kell a szex. Ő is a te „gyermeked”, még ha nagyobb is a kicsinél, ő is igényli a ragaszkodást, a szerelmet:) Ha igazán szereted, nem lehet akkora erőfeszítés neki is a kedvében járni:)

2010. aug. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!