Mit tegyek, hogyha a férjem elhidegült tőlem? Van egy 1 éves gyerekünk.
Sajnálom. Elég gyakori sajnos.
Mennyi időt tudtok együtt tölteni? Saját magatokra mennyi idő jut? Tud valaki vigyázni a gyerekre, amíg ti elmentek vhova?
Szexuális tekintetben mennyire tudtok figyelni egymásra?
2-es: Végre megint itt van egy incel...ennyire ne fájjon már, hogy nem kellesz egy nőnek sem. Ilyen pofával sosem lesz még dugó társad sem...
Kérdező: sajnos ez gyakori. A mai férfiak ilyenek. Talán közös programokkal lehet segíteni. Szülésnél bent volt? Sajnos ez az új divat is hozzájárul ehhez. A férfiaknak nem való a szülés látványa, a legtöbb akaratlanul is képtelen már utána úgymond nőként tekinteni a partnerére. Férfiaknak nincs helye a szülőszobán.
#2: Inkább fogalmazz úgy, hogy onnantól, hogy egy nő anyává válik, már nem vonzó a férfiak szemében. Teljesen mindegy, hogy hol volt a szülésnél. Akkor se tud szexi nőként gondolni valakire, aki napi 24 órában kialvatlan és épp xaros pelenkát cserél egy ordító gyereken.
Ma ez a divat: anyának lenni szánalmas és lelombozó. Mármint a pasik szerint.
Azzal csak áltatja magát mindenki, hogy a saját gyerekével meg annak az anyjával majd más lesz. Fenéket. Elég egyszer megfigyelni, hogy adott férfi hogy beszél a háta mögött egy ismerős anyukának.
#4 én az ilyet nem nevezném férfinak. Ez nem divat kérdése, aki nem nézi nőnek a feleségét azután, hogy gyereket szült neki, az egy féreg.
Az elhidegülés hátterében sokszor nem ez a probléma, ezer oka lehet.
Első körben azt tanácsolnám, hogy dobd be magad. Saját magadból hozd ki a maximumot és szeresd a férjedet. Igazi odaadó, őszinte szeretettel, szerelemmel fordulj felé.
Ez nagyon nem könnyű, hiszen egy kisgyerekkel fárasztóak a mindennapok, és valószínűleg az önbizalmad sincs a topon, talán sértett és csalódott is vagy. De próbáld ki egy hónapig, hogy tényleg a maximumot nyújtod, kb.istenként kezeled a férjedet. Ha szerencséd van, viszonzásra talál a szerelmed. Ha 1 hónap után sem érzékelsz javulást, akkor legalább tudod, hogy őszintén megpróbáltad.
Kezdetnek nézzétek meg együtt Mark Gugnor: nevesd magad egy jobb házasságba előadását. Ez egy 4 órás videó, tehát akár 1 hétre való néznivaló. Ha a férjed nem vevő rá, nézd meg egyedül. Sok sikert. ;)
"Azzal csak áltatja magát mindenki, hogy a saját gyerekével meg annak az anyjával majd más lesz. Fenéket. Elég egyszer megfigyelni, hogy adott férfi hogy beszél a háta mögött egy ismerős anyukának."
Épp múlt héten ecsetelte egy barátjának a férjem, hogy én vagyok a lelki társa és mennyire szeret. 2 gyerek után. Szerintem kár általánosítani, vannak rendes emberek, akiket nem a divat vezérel, hanem annál mélyebb értékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!