Kisgyerekesek! Nálatok mennyi a szexuális együttlét?
Figyelt kérdés
Gyermekem 1,5 éves. Elgondolkodtatott a kérdés, mert ismertségi körben teljesen megoszlanak a vélemények. Ti egy hónapban mennyit szexeltek? Elnézést a nyers megfogalmazásért.
Kíváncsiságból jegyeztem egy ilyen mensis naptárban az együttléteinket. Az utóbbi hónapokat nézve, havi átlag 10- 15x vagyunk együtt a kedvesemmel.
Nos, mint említettem az ismertségi kört, valaki teljesen rámförmedt, hogy mégis hogy van ennyi időnk, magyarul sokallta, valaki meg kb lenézett, hogy ez semmi. Mi egyenlőre teljesen jónak érezzük, összhangban vagyunk. Innen ered a kérdésem, én átlagosnak érzem.
2021. aug. 26. 23:18
21/24 sterling.archer válasza:
Hat ha asszony nem lenne egy elhizott trehany guszustalan kusta dog, szerintem minden este hozza nyulnek. De igy nincs hozza se kedvem, se gusztusom. Csinos husi lany volt, most alig tud kikelni az agybol. Ha meg kell mozdulnia vege a vilagnak. Szoval igy vele nem surun, massal meg ha vanehetoseg siman.
22/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Sajnálom, hogy ez a helyzet nálatok. Nem lenne tanácsosabb elválni ebben az esetben?
2021. aug. 27. 13:05
23/24 anonim válasza:
Sajnos nálunk a napi rendszeresség lecsökkent rendesen. 4 hónapos a kislányunk és eddig egy hónapban 4-6 alkalmat sikerült összehozni. Igényünk lenne többre is, de nap végére hulla fáradtak vagyunk és várjuk, hogy aludhassunk.
24/24 anonim válasza:
Havi 5-7 alkalom. A gyerek születése óta külön alszik, nem is ezzel van a gond, hanem mivel már mindketten dolgozunk is elég sokat + a gyerekkel is rengeteget foglalkozunk már nincs is akkora igényünk (jelenleg) rá. Nekünk most pillanatnyilag elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!