Kisgyerekesek! Nálatok mennyi a szexuális együttlét?
Gyermekem 1,5 éves. Elgondolkodtatott a kérdés, mert ismertségi körben teljesen megoszlanak a vélemények. Ti egy hónapban mennyit szexeltek? Elnézést a nyers megfogalmazásért.
Kíváncsiságból jegyeztem egy ilyen mensis naptárban az együttléteinket. Az utóbbi hónapokat nézve, havi átlag 10- 15x vagyunk együtt a kedvesemmel.
Nos, mint említettem az ismertségi kört, valaki teljesen rámförmedt, hogy mégis hogy van ennyi időnk, magyarul sokallta, valaki meg kb lenézett, hogy ez semmi. Mi egyenlőre teljesen jónak érezzük, összhangban vagyunk. Innen ered a kérdésem, én átlagosnak érzem.
Krisztike, te ne oszd az észt, senki se hiszi el hogy napi kétszer keffentetek és közben egész nap a gyakorin győzködsz mindenkit, hogy orálozzon akkor igazi nő.
Menjetek inkább programozni.
Nálunk a gyerek 1 éves koráig köztünk aludt. Mivel a szex 80%az ágyban volt addig, így abban az 1 évben eléggé lecsökkent. Oké, megoldottuk máshol. Csak én folyamat ejszakáztam, átlagban 6x keltünk ferjem pedig fél5kor kelt, este 8ra ért haza, hulla volt.
1 évesen volt a váltás. A fiunk ment a saját ágyába, onnan átaludta az éjszakát. Férjem munkát váltott. Na onnan heti 2x voltunk együtt kb. Mikor elhatároztuk, hogy ujra babát akarunk, 2naponta csináltuk.
Most 2és fél éves a fiunk, 35hetes terhes vagyok. Az utóbbi időben örülünk a heti 1nek. Nekem már nem megy úgy.
Nálunk is kb mint 8#
Heti2
Segitség nincs
A gyerek sokat igényel
Es ezt is alig birjuk kisakkozni
Én fiatalkent osszekoltozes utan se szexeltem 15 alkalomnál nagyon tobbet/hó.
Alapvetoen 2 naponta kívántam kb, volt egy mensi het, mondjuk oral volt a paromnak, az akar napi 2 is, mert oriasi volt az étvágyam, de a szex nem ment volna.
Ritkán volt egy nap 2, de mi megvoltunk igy is. Neki se volt sokkal többre igénye.
13-as. Hát, nem. Nem a szex körül forog az életünk jesszus. Ha neked fáj, hogy nekünk összejön ennyi azt sajnálom. Azmeg, hogy gyerekkori barátaim vannak, akivel mindent meg tudunk beszélni tabuk nélkül, mert együtt nőttünk fel, szerintem csak jó.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!