21/25 anonim válasza:
*Narellinához eszembe jutott mégegy pl Narelda, de szóval szerintem a Narellina, meg a Narinda coolabbak. :):):)
22/25 anonim válasza:
19es Mia meg Nara pont hogy tucatnév....én egy Juliannát se ismerek 10 éves kor alatt ellenben vagy 8 Miát. Bár nem értem szörnyű név.
23/25 anonim válasza:
#22 Csakugyan igazad van, utánanéztem, tényleg sokan adják ezeket a neveket. Meglepődtem, az ovisom csoportjában egy sincs, se a környezetünkben.
Mindegy, eggyel több ok, amiért felejtősek ezek a nevek.
24/25 anonim válasza:
Egyik sem az én ízlésem, de a Mia jobb még, becenévszerű, a Nara számomra túl rideg, semmilyen.
25/25 anonim válasza:
Nekem a Nara az egyik kedvenc nevem, szerintem gyönyörű, kedves név. A Mia is szép, de nekem a Nara jobban tetszik:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!