Az a helyzet hogy elsős lesz a fiam. Pénteken jönnek család látogatásra a tanárok, de mi most vertük szét a konyhát, építkezésben vagyunk. Nincs mennyezet, csak azok a lécek, most fogunk gipsz kartonozni,itt ott kilátszodik a tégla, az ajtó körül nincs vissza javitva. Most csak egy asztal van bent, semmi más. Nagyon gettos így, mit fognak gondolni, annyira kellemetlen nekem. A nappali is káosz, oda zsufoltunk be mindent. Ha az udvaron ülteteném le őket a kerti konyhában nagyon gáz lenne?
2021. aug. 25. 19:18
1/10 anonim válasza:
Milyen iskola az,hogy kimennek megnézni hol lakik a gyerek?! Mi közük hozzá? Mármint..érted.
Vagy én maradtam le valamiről,és ez ilyen új dolog?
2021. aug. 25. 19:21
2/10 anonim válasza:
Nem, miért volna az? Építkezés ezzel jár.
2021. aug. 25. 19:23
3/10 A kérdező kommentje:
1,itt mindig is volt, van család látogatás iskola, óvoda előtt.
2,tudom,de akkor is cikinek érzem, a rendet szeretem, nem ezt a kupit.
2021. aug. 25. 19:27
4/10 anonim válasza:
Jajj, emlékszem nálunk is volt ilyen. Én valamit összeehettem-ihattam, kif0st4m a belem és büdös volt, ráadásul a fújó is kifogyott. Az öcsém meg (direkt, hogy idegesítsen minket) befújta a budit parfümmel és amikor jött kifele, akkor játszotta az agyát, hogy milyen büdös van.
Ha azért nem szóltak, ezért se fognak.
2021. aug. 25. 19:35
5/10 anonim válasza:
Nem, a felújítás ezzel jár.
Ütesd le az udvaron őket, abszolút nem gáz. De azért behívhatod őket, körbe vezeted őket a házban, általában a gyerek szobájára is kíváncsiak, azt megmutatod, aztán kint ültök le beszélgetni.
1-es, nálunk is kimennek az óvónők és tanárok a leendő kiscsoportosokhoz és elsősökhöz családlátogatásra. Nem újdonság ez. 22 éve voltam elsős, tisztán emlékszem rá, hogy hozzánk is jött a tanárnő.
2021. aug. 25. 19:45
6/10 anonim válasza:
*ültesd
2021. aug. 25. 19:45
7/10 anonim válasza:
Nálunk a szülő mondhat nemet, mond meg hogy most nem jó az idő pont. Meg a covid miatt alapból nem megyünk ki, bölcsiből látogatni.
2021. aug. 25. 20:00
8/10 anonim válasza:
Van akinek nincs a lakásában wc meg konyha... Ha ez zavarja őket akkor nyaljanak sót
2021. aug. 25. 20:02
9/10 anonim válasza:
Szerintem ennél rosszabb helyeket is láttak már. Amúgy érdekes, most kezdi az ovit a lányom, de hozzánk nem jöttek ki. Szülői értekezleten azt mondták, nem valószínű, hogy kijönnek a vírus miatt. A barátnőm kisfia bölcsibe ment tavaly, onnan sem mentek ki. Úgy tűnik, vhol divat kijárni, vhol nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.