Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan 28-35 év körüli nő...

Van olyan 28-35 év körüli nő aki szeretet volna gyereket de nem jött össze? Mi volt a gond?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 23:38
 1/7 anonim válasza:
72%
Gondolom nem volt megfelelő apajelölt + anyagi háttér sem hozzá.
2021. aug. 23. 23:44
 2/7 anonim válasza:
73%
Vagyis inkább előbbi lehetett a fő gond.
2021. aug. 23. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

35 éves koromban estem teherbe.

okok:

1. Nem akartam gyereket, de 29 éves koromban beleszerettem valakibe, aki azt mondta az első randinkon, hogy puskával fogja lődözni a lánya udvarlóit és meglepő módon azt éreztem, bárcsak az én lányomról beszélne.

2. Szépen indult, de egy év után elég zűrössé vált a szerelmünk, 3 év után köszöntem szépen a lehetőséget, mondtam, hogy akkor én ezt befejeztem. Elkezdett teperni, így nem tudtam kilépni, mert szerettem.

3. Mivel elég hosszú volt a hullámvölgyünk, mire rá bírta szánni magát, hogy megkérje a kezem, 33 éves voltam.

4. Amikor elhatároztuk, hogy összeházasodunk, nem vártuk meg az esküvőt, hanem elkezdtük a babaprojektet rögtön, de 1,5 évig nem tudtam teherbe esni. Én nem görcsöltem rá a témára, egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy az én életembe belefér egy gyerek és nem is annyira voltam oda a gyerekekért.

5. 35 éves voltam, amikor pozitív lett a teszt. Leültem a kutyáim közé a kertbe, sütött a nap és azt éreztem, hogy jó lesz ez így.

6. 36 voltam, amikor megkaptam a kis emberkét és szerelmes lettem a saját gyerekembe. Imádom első perctől fogva. Mindig mondom neki, hogy milyen buta voltam, hogy nem akartam gyereket.:)

5.

2021. aug. 24. 03:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az egyes írja.

Nem megfelelő apajelölt alatt értsd, hogy hiába voltak több éves kapcsolataim, a férfiak manapság nehezen vállalják a felelősséget, húzzák az időt, stb. Én meg abban nem hiszek, hogy kijátszom, olyan embertől szerettem volna gyereket, aki szintén vágyik rá.

2021. aug. 24. 06:11
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Több ismerős is van, akinek IR miatt ment el a babája, vagy "nem tudják miért" vetél el-nem jön össze, vagy egyszerűen nem esik teherbe, vagy más nőgyógyászati probléma miatt nem megy neki, és fiatalabbak, mint 28..
2021. aug. 24. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 27 éves voltam, amikor eldöntöttük, hogy családot szeretnénk, de nem sikerült teherbeesnem. Egészségügyi okai voltak, többféle jellegű is, mint ahogy ezekre fény derült az évek folyamán. Végül majdnem 36 voltam már mire megszületett lombikból a kislányunk.
2021. aug. 24. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 22 és 24 szültem. Nagyon szerettünk volna harmadikat rögtön. De nőgyógyászati problémák miatt utána csak 36 éves koromban szültem.
2022. nov. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!