Van olyan 28-35 év körüli nő aki szeretet volna gyereket de nem jött össze? Mi volt a gond?
35 éves koromban estem teherbe.
okok:
1. Nem akartam gyereket, de 29 éves koromban beleszerettem valakibe, aki azt mondta az első randinkon, hogy puskával fogja lődözni a lánya udvarlóit és meglepő módon azt éreztem, bárcsak az én lányomról beszélne.
2. Szépen indult, de egy év után elég zűrössé vált a szerelmünk, 3 év után köszöntem szépen a lehetőséget, mondtam, hogy akkor én ezt befejeztem. Elkezdett teperni, így nem tudtam kilépni, mert szerettem.
3. Mivel elég hosszú volt a hullámvölgyünk, mire rá bírta szánni magát, hogy megkérje a kezem, 33 éves voltam.
4. Amikor elhatároztuk, hogy összeházasodunk, nem vártuk meg az esküvőt, hanem elkezdtük a babaprojektet rögtön, de 1,5 évig nem tudtam teherbe esni. Én nem görcsöltem rá a témára, egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy az én életembe belefér egy gyerek és nem is annyira voltam oda a gyerekekért.
5. 35 éves voltam, amikor pozitív lett a teszt. Leültem a kutyáim közé a kertbe, sütött a nap és azt éreztem, hogy jó lesz ez így.
6. 36 voltam, amikor megkaptam a kis emberkét és szerelmes lettem a saját gyerekembe. Imádom első perctől fogva. Mindig mondom neki, hogy milyen buta voltam, hogy nem akartam gyereket.:)
5.
Ahogy az egyes írja.
Nem megfelelő apajelölt alatt értsd, hogy hiába voltak több éves kapcsolataim, a férfiak manapság nehezen vállalják a felelősséget, húzzák az időt, stb. Én meg abban nem hiszek, hogy kijátszom, olyan embertől szerettem volna gyereket, aki szintén vágyik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!