Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek hogy akivel együtt voltatok azzal gyereket nem szeretetek volna tőle?

Figyelt kérdés
Szereted, de nem hiszel benne hogy jó apa lenne, ott lenne melletted a bajban és bármikor önzetlenül segíteni. Valaki hasonló szitu ?
2019. júl. 7. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt célom a párválasztással, hogy gyerekem legyen, szóval minden eset ilyen volt. Nem tudom, milyen apák lennének, soha nem is gondolkoztam ezen. szerelmi partnernek választottam őket, és hát az apa az nem szexi.
2019. júl. 7. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, bár én vagyok a férfi. Akartam gyereket, viszont volt 2 olyan barátnőm, akitől mégsem.

Az egyikük nem vigyázott igazán az egészségére. Dohányzott, össze-vissza kajált 0 sporttal, szóval elég durván elkezdett hízni. Bejön egy kis plusz kiló, de nála nem 10-20 kiló feleslegről volt már szó...

A másik lány még nagyon gyerekes volt, átgondolatlan és nem tudott figyelni semmire. Nem érezte a pénz értékét, nem akart félretenni, keveset dolgozott és hasonlók. Figyelem terén az volt a legdurvább, amikor ott hagyta a sütőn az olajat és mire kimentem a konyhába, majdnem felgyulladt. Lelehet pontozni, de én így nem vállalnám be a gyereket.

2019. júl. 7. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, igaz már volt egy gyereke az előző kapcsolatából. 39F
2019. júl. 7. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egyszer egy olyan srác az életemben, hogy néha csak így csendben néztem és bár szerettem emberileg, jó lelkű volt alapjáraton. Csak az életmódja, meg a véleménye bizonyos dolgokról nagyon, nagyon vállalhatlan volt. Cigi, pia, egészségtelen löttyök és kaják. Semmi sport.

Lehet enni gyorsétteremben és energiaitalt is lehet inni, de ne mindennap. A cigi alapból olyan volt, hogy nem. Mivel szerettem hagytam neki időt, hogy próbálja letenni, de semmi próbálkozást nem láttam a részéről. Inni is lehet, de ésszel. Nem kell minden hétvégén a sárga földih leinni magunkat.

Szóval belegondoltam, hogy milyen lenne az egészsége néhány év múlva mikor ott tartanánk hogy akkor család. Lehet fel is dobná a talpát idő előtt, a gyerekek örökölnének valamit, és a "nekem meg ne mondja senki mi a jó, mert én majd tudom" véleményével pedig nagyon kiábrándított végül.

Pedig anno gondoltam, majd összeházasodunk, de nem. Nekem fontosak ezek a dolgok. Ebből nem engedek.

2019. júl. 7. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem is akarok gyereket, úgyhogy velem mindig így volt.

De e nem azt jelenti, hogy a páromról azt feltételezem, hogy rossz apja lenne egy gyereknek.

2019. júl. 7. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen volt.
2019. júl. 7. 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:
#4 én is így érzem. Az a életmód és viselkedés, meg gondolkozás dolgokról. Ivás fontos mindig a sárgaföldig.
2019. júl. 8. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!