Látjátok, ha nem a ti gyereketek a legszebb egy gyerek társaságban?
Tudom, van ez a mondás, hogy minenekinek a saját gyereke a legszebb, és valamilyen szinten ez így helyes!
Viszont ha van ismerősi körben egy baba, vagy kisgyerek, totyogós, aki tényleg nagyon szép, akkor elismeritek, még ha csak magatokban is, vagy akár hangosan, hogy az a gyerek szebb mint a sajátod?
(Az apropó: az egyik anyuka ismerős folyton mondja a gyerekemről mennyire szépnek tartja, és nagyon kínosan érint ahogy csinálja, mert mondta, hogy az ő gyereke is szép persze *legyintett* és aztán tovább ajnározta az enyémet)
Szóval. Ti látjátok ha más babája szebb mint a tiétek? Ki is mondjátok?
Köszi a válaszokat!
Én is szépnek látok más babákat is ismerősi körben, szóval nem hiszem, hogy elvakult vagyok. Remélem legalábbis 😅 viszont én azt úgy sose mondanám ki, hogy "igen az én gyerekem is szép, de a Ferike, na a Ferike egy csoda!"
Ijaj. Sajnáltam az ő gyerekét abban a pillanatban egy kicsit, és kínosan éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!