A kérdező szavazást indított:
Bence
Vencel
Benedek
Dániel
László
Patrik
Bertalan
Bálint
András
Lajos
79 szavazat
1/12 anonim válasza:
Egyértelműen a saját nevemet jelölöm ezek közül, Dániel 😁
2/12 anonim válasza:
Én ezek közül egyiket sem adnám a gyermekemnek, de ha választani kell Dániel.
4/12 anonim válasza:
Kb.mind vállalható, Lajost mondjuk nem adnék. A fiam Dániel.
8/12 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Vencel, de nagyon szimpatikus név még a Marcell, ha fiam lesz, szerintem így hívjuk majd. Hasonló a kettő név csengése.
Ha nem haragszotok meg, nekem mostanában nagyon megtetszettek ezek is: Kolos, Örs, Gellért, Aurél, Szabolcs, Bottyán. :D
9/12 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, szép neveket írtál, legyen Ákos:D Ez még szerintem ide illene a sorba. :)
Amúgy nekem a felsoroltjaid közül, amik a legjobban tetszenek, amelyek közül én választanék: Dániel László Patrik Bálint András
Meg amúgy még nagyon tetszik a Lajos Lalinak becézve. :)
10/12 anonim válasza:
*ismerek ilyet , kettőt is, tök jól áll nekik a Lali név; ja és szóval a Dániel meg stb , amiket kiemeltem a listádból, azok a legkedvencebbjeim, de tehát a Lajos a második helyezett; még azt is nagyon szépnek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!