Nőni fog még a mellem?
Figyelt kérdés
A 4. Hétben vagyok 1.trimeszter és már 1 méretet nőtt a mellem.2021. aug. 17. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Még nőni fog
Nem fog már nőni
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem lehet tudni, nekem az ég világon semmit nem nőttek pl
2/7 anonim válasza:
Ez mindenkinél más,ezt nem tudjuk neked megmondani.Ha lesz tejed, akkor a tejbelövelléskor biztos fog szerintem,nálam legalábbis így volt.
3/7 anonim válasza:
Nem biztos van akinek nem nő, van akinek igen
4/7 anonim válasza:
Nekem nem nagyon nőtt terhesség alatt viszont tejbelövelléskor igen, de úgy hogy szakadt a bőröm rendesen..pedig kentem én mindennel. Viszont ugyanúgy B kosár kell csak jobban kitölti.. ez mindenkinél más
5/7 anonim válasza:
Én 15. hétben vagyok, semmit nem nőtt a mellem. (én nem bánom, nekem nem kell nagyobb :D )
6/7 anonim válasza:
Nekem sem nőtt semmit, 5.het,pedig kicsik szóval én szeretném 😂
7/7 anonim válasza:
Eh,nem most fog nőni,ha nő is valamennyit,kb még csak most kezdődött el benned minden.:D
Ez egyenlő egy pre menstruációs mell növekedéssel.Hol látszódni fog hol nem függően a hormonjaidtól.
Majd főként akkor lesz látszólagos növekedés,ha a tejmirigyeid dolgozni kezdenek.Valakinek már 30-35 hetesen is van előteje.
Abból lesz anyatej amivel naaagyon be tud durranni a mell,de fáj is,kő kemény.
Szoptatás végével (főleg a vékonyabb alkatúakra igaz) vissza fog menni a melled az eredeti állapotába,ha nem olyan rugalmas a bőröd kicsit meg is fog ereszkedni.Nem olyan vészesen,és az is idővel vissza húzódik megint csak vékonyabb alkatúaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!