Mikor voltál a legdühösebb a gyerekeidre és miért? Hány évesek voltak ekkor és mi volt a következménye?
2 éve bankkártyás online vásárlás, több tízezres tételben. Persze letagadva.
Mindennemű elektronikai eszköz tiltva, nyári munka, pénzt visszaadni.
Én tavaly nyáron voltam ideges a lányomra, mert megbukott angolból.
Egyrészt azért, mert nem tanult, másrészt azért, mert kijátszott minket, harmadrészt mert hazudott.
Már félévkor is rezgett a léc, végül 1,77-re megkapta a kettest. Utána kiléptetett minket a krétából, amibe nem tudtunk visszalépni, és amikor kértük, hogy lépjen be, akkor folyamatosan direkt elütött egy számot, és ezért nem tudtunk belépni. Mondtam, hogy szóljon a tanárnak, hogy nem jó, segítsen, és mindig volt valami kifogás: beteg a tanár, elfelejtett szólni, azt mondta a tanár, hogy óra után elmondhatja, de nem mondta, helyettesítés volt, tanári továbbképzés volt.
Majd utána jött a vírus, március közepétől itthon voltak. Folyamatosan azzal védte ki a "Kaptál jegyet?" kérdéseket, hogy nem iratnak a tanárok, mert online oktatásba nem tudnak feleltetni, írásban meg kipuskáznák.
Majd évvégén megbukott.
kis tini volt
elment a haverral dumálni de meg volt beszélve h 19:00ra hazaér
nem ért haza
annyit hívtam h lemerült a telója, hazaért a tesója kérdeztem nem tudja e hol van a lányom azt mondta a parkban, de addigra már 20:00 elmúlt
én ideges mert már rémeket láttam
odarohantam és ott nevetgélt a padok a sráccal
kapott egy hatalmas pofont és összetörtem a teloját és nem mehetett sehova csak suliba.
soha többet nem késet, vagy előre szólt h bocsi 5 percet kések :D
azóta felnőtt még itthon lakik de mindig ír ha késik, pedig már nem várom el tőle mert nagykorú!
Ott a haverok előtt pofoztad le meg törted el a telefonját? Nem lett volna egyszerűbb csak elvenni tőle?
amikor azt sem tudod hol a gyereked és már szétidegelted magad h biztos valami baj történt és már vagy végigjártad a kedvenc helyeit de a gyerek nincs meg, mikor már azt képzeled h elrabolták vagy baleset érte vagy más komoly dolog, akkor vajon mennyire vagy nyugodt mikor meglátod h viháncolva röhögnek kettesben a kissráccal egy parkban a padon?
már annyit hívtam h lemerült a teloja mert a drága lenémította h ne zavarják? (nem mintha hívtam volna bármikor is feleslegesen sőt ténylegesen csak akkor hívom fel ha gond van)
igen kapott egy azaz 1db pofont a kisrác előtt, leüvöltöttem a fejét és hazafele törtem le a telót, földhöz vágtam (ezt bánom mert amúgy egy nagyon jó kis teló volt)
azt gondolom hogy ha megbeszéljük h időre hazaér akkor igenis érjen haza a megbeszéltre, pláne h csak 12 éves volt és lány! nem lakunk rossz környéken de jón sem, volt már példa arra h korabeli lányokat molesztáltak a nagyobb fiuk és arra is h kirabolták megverték - oké ez nem minden napos esetek de na! mint szülő féltem a gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!