A Borbála ciki név?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 09:54
11/25 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szerintem szép név, és jó a hangzása.
12/25 anonim válasza:
A családban már 3 generáción keresztül kapják a lányok ezt a nevet. Nem bánom, hogy régies a mai fiataloknak. Egyre több kislányt hívnak egyébként így a környezetemben. Boróka, Bori, Borika, a becenevük.
14/25 anonim válasza:
Nem ciki. Az hogy kinek tetszik már szubjektív.
15/25 anonim válasza:
A 90 éves nagymamám neve, így nem tudok igazán objektíven nyilatkozni róla. Nekem tetszik, ő utálja. :) Cikinek semmiképp nem gondolnám, az a Jolán. ;)
16/25 anonim válasza:
Nem ciki. Bori, Borcsa akiket én ismerek így becézik. Szerintem vállalható.
17/25 anonim válasza:
Nem ciki, nekem személy szerint nem tetszik.
18/25 anonim válasza:
Nem ciki hanem ronda. Engem is így hívnak. Sose értettem miért hiszik egyes szülők, hogy a lányuk majd örülni fog, ha "barbár nőnek" nevezik el.
20/25 anonim válasza:
18. Ha nem tudnád, akkor elmondom, hogy a görögök minden nem görög embert barbárnak neveztek. Tehát azt jelenti a név. hogy nem görög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!