A Borbála ciki név?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 09:54
2/25 anonim válasza:
Nem ciki, bár nekem nem annyira tetszik, de mostanában elég gyakran adják a babáknak. Engem anno így akartak hívni, de szerencsére nem azt a nevet kaptam. :)
4/25 anonim válasza:
Úgy hívták az egyik osztálytársam.Mi Borinak becéztük.Jól csengett a neve a vezeték nevével.Szerintem egyáltalán nem rossz név.Nem adnám,mert a mi vezetéknevünkel nem a legjobb,de azt már te tudhatod,hogy a tiétekhez illik-e. :)
5/25 anonim válasza:
Nekem olyan borongós, mogorva név. Cikinek nem ciki, van akinek tetszik.
6/25 anonim válasza:
Nem ciki. Régi név, de nem ciki. Ahogy a többi régi név, pl. az Erzsébet, Katalin, István, stb. Azok is régiek, de ettől még nem számítanak cikinek. Lehet sokaknak szokatlan fiatalokat ilyen névvel látni, mert na, tipikus régi nevek, de attól még nincs velük semmi baj.
7/25 anonim válasza:
Nem az, hogy ciki, hanem szerintem borzasztóan hangzik. Ezer egyéb formája van a Borinak ami viszont szép.
8/25 anonim válasza:
Nem. Sőt nekem kifejezetten tetszik.
9/25 anonim válasza:
Nem ciki, add nyugodtan ha nektek tetszik.
10/25 anonim válasza:
Nem ciki, nekem tetszik is a hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!