Titanilla vagy Nilla?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
2021. aug. 10. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Hááát a Titanilla nekem nagyon hosszú, és furán tündéres és titanikos egyszerre :), a Nilla meg túl ismeretlen, biztos visszakérdeznék, neme e Nelli vagy nulla (elnézést az érdekeltektől). Szóval egyiket sem adnám, de persze bármelyiket meg lehet szokni.
2021. aug. 10. 12:04
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Becézik a Titanillát is.

...Titinek.És Nillának.:x

De a gyerekeknél ez inkább már Fifi és Titanic lesz.Szegény :D

2021. aug. 10. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Függ a vezetéknévtől is. Ha rövid, akkor inkább Titanilla, ha hosszú, akkor meg Nilla. Amúgy nekem sem tetszik egyik sem, a Titanilláról nekem mindig a Titanic jut eszembe. Emlékszem, még gyerek voltam, amikor a mozikban ment ez a film, egy nő akkor tájt született gyerekét így nevezte el a faluban. Szerintem nem véletlenül. A Nilla olyan üresen hangzik, vagy nem is tudom, meg a "nullára' asszociálok.
2021. aug. 10. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda értelmező világbajnokság zajlik itt!

Titanilla borzalmas.

Úgyhogy inkább a Nilla.

Amúgy meg egyik sem, vannak szebb nevek.

2021. aug. 10. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem a titanilla nőiesebben hangzik, van benne egy egyfajta komolyság. a nilla számomra nem hat rendes névnek, inkább csak becenévnek, ami gyermekkorban még oké, de felnőttkorban már komolytalan lehet.

ha titanilla lesz a neve, bármikor bárki becézheti nillának, de formálisabb szituációkban a teljes neve jobban megállná a helyét.

2021. aug. 10. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Csak ezért jöttem, hogy a méltatlankodó, a kölyköt Hannának meg Bencének keresztelő prolik válaszán röhögjek...

Na jó, ha már ennyit fáradtam, választ is adok: a kettő közül a Titanilla tetszik jobban.

2021. aug. 12. 06:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Igaz,te legyél az a büdös proli aki még mindig Sanyikának kereszteli a gyereket,mert sokkal különb vagy tőle.

Ennyi sikered legyen az életben,de komolyan,az ilyen megérdemli,hogy csak az üres véleményei maradjanak egy eldugott kérdezgetős fórumon.:D

2021. aug. 12. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!