Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez mennyire megszokott viselke...

Ez mennyire megszokott viselkedés egy anyától?

Figyelt kérdés

Ez most kifejezetten az anyukákhoz szól, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálhatott velem kiskoromban anyám.

Ő mindig úgy fogalmazott, hogy "jól meggyomroz" engem, bár ennek a szónak a jelentése nem konkrétan az, amit velem csinált.

Amikor még pici voltam, kb. 10 éves koromig mindig erősen fogdosta a lábamat, szorítgatta, a hasamat úgyszintén, amit többszörösen nyomogatott, de mindezt közben úgy, hogy összeszorította a fogait és azt mondogatta hogy "megeszlek".

Nekem ez borzasztóan kényelmetlen volt, mivel mindig menekülni akartam, de ő ilyen cukiskodóan ráncigált meg fogdosott, és élvezte, meg aranyosnak gondolta. Utána pedig megcsapkodta a fenekemet és nevetett, hogy milyen jó husi vagyok.

Na most, ez nem tudom mennyire normális. De így felnőttként, észrevettem anyámon pár autisztikus jelet, és eszembe jutott, hogy talán ez a "gyomrozás" is egyfajta autisztikus magatartás volt.

2021. aug. 7. 03:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ez jelenti a dögönyözést. Én alig vártam ,hogy a gyerekem ilyen korban legyen. Amíg nevet,addig nem gondolnám, hogy kellemetlen lenne neki. Ha neked az volt,anyukád észrevehette volna,de be hibáztasd mert nem gondolatolvasó,amíg te nem beszélsz vagy nem érezteted vele, hogy fáj neked
2021. aug. 7. 12:07
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Normàlis, de az nem, hogy te ellenkezel/szòlsz ès folytatja.
2021. aug. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!