Ez mennyire megszokott viselkedés egy anyától?
Ez most kifejezetten az anyukákhoz szól, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálhatott velem kiskoromban anyám.
Ő mindig úgy fogalmazott, hogy "jól meggyomroz" engem, bár ennek a szónak a jelentése nem konkrétan az, amit velem csinált.
Amikor még pici voltam, kb. 10 éves koromig mindig erősen fogdosta a lábamat, szorítgatta, a hasamat úgyszintén, amit többszörösen nyomogatott, de mindezt közben úgy, hogy összeszorította a fogait és azt mondogatta hogy "megeszlek".
Nekem ez borzasztóan kényelmetlen volt, mivel mindig menekülni akartam, de ő ilyen cukiskodóan ráncigált meg fogdosott, és élvezte, meg aranyosnak gondolta. Utána pedig megcsapkodta a fenekemet és nevetett, hogy milyen jó husi vagyok.
Na most, ez nem tudom mennyire normális. De így felnőttként, észrevettem anyámon pár autisztikus jelet, és eszembe jutott, hogy talán ez a "gyomrozás" is egyfajta autisztikus magatartás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!