Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Általában miért vállalnak az...

Általában miért vállalnak az emberek gyereket?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy mi az oka általában, én sosem értettem a gyerekvállalás miértjét.
2021. aug. 6. 17:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10. Vagy mert elvárás meg hogy az a "normális".
2021. aug. 6. 18:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindig is úgy gondoltam, hogy ahogy a szüleimnek is volt családjuk, nekem is lesz, ez volt számomra a normális. Aztán mikor találkoztam azzal, akivel el tudtam képzelni, hogy közös családunk lesz, belevágtunk.
2021. aug. 6. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy konkrétan miért, azt nem tudom. Nekem 29 évesen jött ez az érzés vagy ösztön, ha úgy tetszik, hogy szeretnék anya lenni. Hogy át szeretném élni a terhességet, hogy fel szeretnék nevelni egy gyereket, hogy megtaníthassam rengeteg dologra, hogy megmutathassam neki a világot, hogy lássam felnőni stb.. A párommal addigra kb mindent elértünk, rengeteget utaztunk, de jött az az érzés, hogy valami hiányzik. Nagyon nem bántuk meg. Hihetetlen érzés, mikor így átölel és azt mondja, szeretlek anya. És tudom azt is, hogy önálló lény, saját akarattal, életcéllal, de remélem leszünk annyira jó szülei, hogy öregkorunkban is még keres minket😅
2021. aug. 6. 19:06
 14/22 Derjaderja ***** válasza:
100%

Én is egy családban éltem a szüleimmel, ahol felnőttek gondoskodtak a gyerekeikről, együtt töltötték az időt.

Valahogy így néz ki az élet, egy otthon a fejemben. Mar persze nem csak így nézhet ki, de nekem ez tetszik, egy ilyenfajta kis csapatban élés, annak folyamatai, világa, élményei.

2021. aug. 6. 19:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Az enyém elég fura módon működött mindig, nagy részükkel már nem is foglalkozom.
2021. aug. 6. 19:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem jórészt még anyámmal is megszűnne a kapcsolatom ha valamiért külön élnénk.
2021. aug. 6. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudok elképzelni nagyobb csodát annál, mint hogy magamból és abból, akit a világon a legjobban szeretek, gyúrunk egy/több új kis embert. Nincs más magyarázat, imádom a férjem és szerettem volna, ha látom őt édesapaként, nagypapaként.
2021. aug. 7. 02:36
 18/22 A kérdező kommentje:
Megható
2021. aug. 7. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te miért vagy ilyen tahó? Ha neked nem kell gyerek az szíved joga. De miért kell azokat csesztetni akik leírták, hogy miért akartak? Én komolyan nem értem, hogy ez miért foglalkoztatja annyira a gyerekre nem vágyó embereket, hogy más meg miért akar. Akinek van gyereke az nem foglalkozik azzal, hogy neked miért nincs.
2021. aug. 7. 13:39
 20/22 A kérdező kommentje:
Ússz tovább.
2021. aug. 7. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!