Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz, ha a 10...

Mit szólnál ahhoz, ha a 10 éves lányod erotikus és felnőtt dolgokról kérdezne tőled?

Figyelt kérdés

Elmagyaráznád neki, hogy melyik mi, mi a lényege, miről szól, stb.?

Például anális szex, kikötözős szex, a szexről általánosságban, fehér folyás, menstruáció és hogyan születik a kisbaba.

Az osztálytársai mondták neki ezeket a szavakat és tőled szeretné tudni, hogy mik ezek.

2021. aug. 2. 21:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Elmagyaràznàm az ő szintjèn. De elèg kèsőn kezded felvilàgosìtani, a 6 èves fiam tudja màr mi az a szex, menstruàciò, hogyan születik a gyerek.
2021. aug. 2. 22:06
 12/39 anonim ***** válasza:
99%

Az analisra es a kikotozosre azt mondanam hogy jelenleg meg nem fontos tudnia, az osszes tobbirol a 10eves lanyommal beszeltem es beszelek, sot a 8evessel is.

9 eves volt a nagyobbik lanyom, amikor felvilagositast terveztem es szemrebbenes nelkul mondta hogy ezt mind tudja az osztalytarsaitol, igy nalunk mindket leanyzo tud mindent kiveve olyan extremitasokat mint az altalad felsorolt elso ketto, vagy ma kerdezte hogy ki az Pedo-bär. Mondtam hogy errol raerunk kesobb beszelni es lapoztunk a beszelgetesben.

A hogyan szuletik a gyereket 2evesen tudta, a hogyan "keszult" pedig 9.

2021. aug. 2. 22:19
 13/39 anonim ***** válasza:
44%

Hát nem lenne kellemes, de megpróbálnék mindent elmagyarázni az életkorához igazodva.

Anális, kikötözős hm..

A baba úgy kerül az anyuka hasába, hogy a férfi és a nő nagyon szeretik egymást és összebújnak az ágyban (ha elég nagy, lehet említeni a szemiszerveket is). De ezeknek az összebújásoknak a célja nem mindig az, hogy baba legyen, és ilyenkor játszani szoktak. Ezek felnőttes dolgok, mint az alkohol vagy a cigaretta, de nem mindenki csinálja, ahogy nem mindenki szív cigarettát sem.

Nem tudom talán valami ilyesmit magyaráznék neki.

2021. aug. 2. 22:32
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
Fehér folyás alatt ti mit értetek?
2021. aug. 3. 08:11
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatos váladékozást a nőknél, ami időközönként erősebb(ovukor pl), néha egyáltalán nem észlelhető. Teljesen normális, amíg nincs más színe, vagy kellemetlen szaga.

Szerintem is nagyon késői szerencsétlen járhatott volna úgy, hogy a suliban kezd vérezni és nem tud semmit semmiről..

Én mindenről beszélnék vele rendesen, nem csak arról, amiről kérdez, mert valami hülyeséget fog hallani másoktól. 10 éves, tudnia kell mi van körülötte, és azt szeretném, ha az én véleményem menne át neki elsőként(épp ezért már 5 éves kortól kell kis mértékben adagolni a dolgokat)

Az enyém hét éves, már nagy vonalakban beszéltem vele, most kezdi a sulit, kicsit részletesebben fog tudni pár dolgot.

2021. aug. 3. 08:22
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk alapelv, hogy mindent meg lehet kérdezni, és mindenre a lehető legegyszerűbben, de tényszerűen válaszolunk. A fiam 10 éves kora táján rákérdezett az anális szexre (egész pontosan azt kérdezte, igaz-e, hogy ha a lány fenekébe dugja, akkor nem lesz gyerek), azt is lerendeztük két mondatban. A húga most 9 éves, a szexről tud, de nem igazán érdekli, a nőies dolgokról, mint menstruáció és társai viszont nagyon részletes kérdései voltak egy időben. A tőlem kapott infót pedig adta tovább a barátnőjének, "mert vele nem szoktak a szülei beszélgetni" (idézet a lányomtól). Remélem, pontosan adta át, amit hallott, és nem hülyeségeket terjesztett, ha már a kislány szülei nem veszik a fáradságot, hogy első kézből informálják a gyereket.
2021. aug. 3. 10:37
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem a fáradtságon van a hangsúly, nekem is van 9 éves lány ismerős(lánym barátnője), aki még a szexről sem tud, le van tiltva netről(waldorf) meg médiáról, szerencsétlennek drukkolok, hogy ne korán jöjjön meg a menstruációja.. Kicsit dundi, már nehezményezik, hogy cicisedik, pedig "még nem kellene" a szülei szerint.

Sok ilyen szülő van, soknak meg rossz a kapcsolata a gyerekével akkor is, ha nem ismerik be. Mások meg prűdek, szégyellősek felnőtt létükre is. Szerintem elhanyagolható az a mennyiség, akik azért nem beszélnek a gyerekkel erről, mert az sok energiabefektetéssel jár.

2021. aug. 3. 21:11
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen kell vele beszélni rola
2021. aug. 3. 21:12
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Unokatestvérem 9! évesen már menstruált. Hát, bakter szép is lett volna, ha nem tudja mi az.

Tök természetes dolgokat kérdez, én hatévesen már tudtam, hogy készül a gyerek (elméletben) és a menziről is volt fogalmam.

Anál szex meg, ja, olyan 11-12 lehettem, mikor osztálytárstól hallottunk róla :D

2021. aug. 4. 16:40
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"a szexről általánosságban, fehér folyás, menstruáció és hogyan születik a kisbaba." nem 10 évesen jönne elő először, szerintem ezen már túl lennénk rég.

"anális szex, kikötözős szex" - ha kérdezne, akkor beszélnék róla. Nem feltétlenül arról, hogy "hogyan kell", inkább valahogy a lelki részéről, hogy igen, két felnőtt szexuális kapcsolatának ez is része LEHET, de nem kötelező, csakis akkor a mindkét fél akarja és megvan a megfelelő bizalom. Ne hagyja magát belezsarolni, ha nem akarja, mert különben "unalmas" lesz, vagy ilyesmi; akkor csinálja, ha ő is szeretné. De nem titkolnám előle, hogy ilyenek is léteznek, ha kérdez, akkor már hallott róla nyilván és nem akarnám, hogy mindenféle a neten terjedő butaság maradjon meg a fejében.

2021. aug. 6. 12:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!