Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Történt már olyan, hogy a...

Történt már olyan, hogy a gyerekednek rosszul sikerült/el lett rontva a születésnapja, vagy névnapja?

Figyelt kérdés
Mi történt ami elrontotta a gyerek nagy napját? (születésnap, névnap, egyéb ünnepség?) Hogyan lett megvígasztalva? Mivel kompenzáltátok/kárpótoltátok?

2021. aug. 1. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Első szülinapján még reggel egy gyerekkoncertről jöttünk ki, amikor anyukámat hívták, hogy meghalt a nagynénje, aki amolyan pótnagyija volt a lányomnak, bár erre a lányom nem fog emlékezni. A lányom annyira megijedt, hogy elsírtuk magunkat, hogy utána próbáltuk palástolni a dolgot és délután az ünneplés alatt csak rá koncentrálni. Második születésnapján pedig beteg lett, előtte egesz nap lázas és nyomott volt, aznap életében először hányt. Szerencsére délutánra a tortázásra jobban lett, így kapott belőle egy picit.

Összességében azért nekem mindkét szülinapjáról a szép dolgok maradtak meg, pl. konkrétan az első születésnapján tette meg egyedül az első lépéseit, vagy hogy a másodikon a betegség ellenére reggel tátott szájjal nézte a lufikat, amiket kapott és nagyon tetszett neki a tortája.

2021. aug. 2. 06:42
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

2 éves a fiunk, mind a 2 szülinapján covid tiltások, nekünk meg mind a 2 alkalommal pont akkor karantén...

(Nem voltunk covidosok, csak kontakt személyek tesztre várva)

2021. aug. 2. 07:07
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Április eleji a fiam. Tavaly, a március közepén kezdődő lezárások, önkéntes karantén, sulibezárás nagyon rosszul érintette, már korábban tervezte, hogy az új osztálytársaival, barátaival (akkor kezdte az elsőt) ünnepli nálunk egy buli keretében a 7. szülinapját. Ehhez képest csak mi (a legszűkebb család) ünnepeltük, mégis jó érzésekkel gondolunk vissza mindannyian: kapott így is nagyon szép ajándékokat, a nagyszülők online voltak "jelen". Nekem volt egy furcsa szomorkás érzésem, de a fiunk boldog volt. Ugyanez történt idén is, szintén tavaszi nagyzárás, iskolabezárás, 8. szülinap, mégsem szomorkodtunk, tudtuk, hogy, ha végetér a bezárás, megünnepeljük. Szép ajándékokat szintén kapott, jó volt ez így is. Időközben megszületett a kishúga, volt nagy boldogság, 3 nap van a két tesó szülinapja között. A hugi volt az igazi szülinapi ajándék a fiam számára.
2021. aug. 2. 08:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Én csak a saját elrontott szülinapjaimról tudok beszélni😅 Olyan 5 éves lehettem, mikor szülinapomra azt kértem, hogy menjünk állatkertbe. Anyukám el is vitt minket Pestre a két barátnőmmel. Anyukám folyton ordított velem, mert izgatottan szögdécseltem, nem szabadott beszélnem egy idő után, majd végül annyira megharagudott valami miatt (nem tudom mi miatt, gondolom túl hangosan pislogtam vagy valami), hogy kicibált a kocsiba és hazamentünk. Emlékszem, hogy hetekig sírva aludtam el és elkezdtem félni anyukámtól, főleg, hogy aznap este mikor észrevette, hogy könnyezem még meg is pofozott miatta...

A másik egy évre rá volt. Nagyon szerettem volna elmenni szintén két gyerekkel a Mekibe szülinapozni. Bele is egyezett. Már csak pár nap volt hátra, de egy hármas osztályzat miatt (az egyetlen ilyen jegyem volt egész általánosban) lemondta. Ezután is sokáig sírtam főleg, hogy utána nem tarthattam többet szülinapi bulit (ezt is úgy kellett kikönyörögnöm) és ezért a többiek sem hívtak meg a sajátjukra ami mindig nagyon fájt...

Hát igen, szülinapokban nem voltunk erősek 😂🥲

2021. aug. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!