Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 35 leszek idén , el gondolkozt...

35 leszek idén , el gondolkoztam a sperma donoron. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Felek később megbanom hogy egyedül álló anya lettem. De úgy érzem nem szeretném kihagyni a gyereket az életemből , és várni amíg már ne adj isten nem lehet.

A bunkó beszolasokat most tényleg mellőzzük, köszönöm !

2021. júl. 31. 16:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%
40 éves az már kései anya szerintem is.Én anyukám is 36 volt mikor én megszülettem tehát 35 évesen esett velem teherbe és így is utolsó pillanat volt szóval igazad van 20-as.Én is lombikozom és 35 leszek és már rezeg a léc és aggódom hogy nem sikerül vagy ha sikerül ne legyek már 40 éves
2021. júl. 31. 20:40
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
Én pont így vagyok, csak már 39😟Ezt gondoltam a legutolsó lehetőségnek, de muszáj megbarátkoznom a gondolattal. Most 40-ig adtam magamnak időt. Van még 4 hónapom, de kétlem, hogy bármi változás lenne, szóval ja. Mehetek donorspermát vadászni 😂 Neked azért még van egy kis időd, de szerintem lőjél be valami kb.dátumot, mert hidd el, ez se megy egyik napról a másikra, hogy elfogadd, így lehet, vagy sehogy. Azért az ember mindig bízik.
2021. júl. 31. 20:46
 23/32 anonim válasza:
44%

#22. De miért nem választasz magadnak egy szimpatikus fiatal srácot? Biztos sokan benne lennének, hogy “fű alatt” megtermékenyítenek, a hagyományos úton.

És akkor legalább azt is látod, hogy hogy néz ki az illető.

2021. júl. 31. 21:14
 24/32 anonim ***** válasza:
77%

Érthető az aggodalmatok. Az embernek még akkor is durva a nemzőképesség biológiai elvesztése, ha van gyereke, ugyanígy az is, ha szeretne gyereket, de nem talál erre alkalmas korban megfelelő partnert.

Én férfi vagyok, van egy cisztám az ondovezetékemen, amit el kellesz távolítani és utána steril leszek. Hát konkrétan lelki traumát okoz maga a gondolat. Ha lenne pénzem, szórnám a magot, de anyagilag covid óta szarul állok.

26F

2021. júl. 31. 21:14
 25/32 anonim ***** válasza:
40%
Felesleges lepontozni a #14-esválaszom. Magyarországon csak orvosi indokkal végeznek mesterséges megtermékenyítést. [link]
2021. júl. 31. 21:30
 26/32 anonim ***** válasza:
76%

#23! Egyszerűbb lenne, de nem tolonganak😂Szerintem nem nagyon van ilyen srác. Attól is félnek, hogy később behajtható gyerektartás. Hiába mondod, hogy nem kérsz, jogilag erről nem lehet nyilatkozni. Melegek, leszbik megoldják egymás közt, de én tök hetero vagyok.

"24! Fagyasztass le spermát meg a műtét előtt! Lehet, hogy most nem akarsz gyereket, de ez később még változhat.

2021. júl. 31. 21:32
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Várj 40-ig. De előtte vizsgáltasd meg magad, nehogy leálljon a peteérés.

mindenkinél más.

Viszont kockázatos, hogy kinek a spermáját kapod, milyen

géneket örökölne a kicsid.

Talán van erre valamilyen vizsgálat.

2021. aug. 17. 19:47
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

Akkor is benne van a pakliban, hogy egyedül neveli fel az ember a gyerekét, ha házasságban fogan. Ez nem gátolna meg.

De még várnék a helyedben. Adnék magamnak 3 évet.

2021. aug. 17. 19:48
 29/32 anonim ***** válasza:

24-es!

Éppen hogy azért fizetnek a klinikák, hogy add a magot.

2021. aug. 17. 19:50
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerősöm, 41 éves. Lefekudt egy roma sráccal, pont ilyen célból, hogy legyen gyerek, mert nem sikerült neki, bárhogy próbálta. Elsőre teherbe esett, egészséges mindenki.
2021. aug. 17. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!