Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha mindig mindenho...

Mit tegyek, ha mindig mindenhol mi vagyunk a leghangosabbak?

Figyelt kérdés

Két fiú gyerek (5 és 8). Akármit teszek, mindenhol csak rohangálnak, kiabálnak, visítoznak és előbb-utóbb nyúzzák egymást. Mindig rájuk szólunk, mégis ez van. Már komolyan ég a fejem, hogy sehová nem lehet velük menni, mert csak mindenre felmásznak, szaladgálnak, semmi sem érdekli őket huzamosabban.

Mit lehet tenni? Már késő változtatni?

2021. júl. 27. 20:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
56%
Eddig kellett volna következetesen rájuk szólni és szankcionálni. Most már eső után köpönyeg. Idővel kinövik, addig meg marad ez.
2021. júl. 27. 20:23
 2/31 anonim ***** válasza:
55%
Idöben kellett volna elkezdeni megnevelni öket!
2021. júl. 27. 20:41
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

Erősebben rájuk szólni, fegyelmezni. Szerintem ne várd meg hogy más adjon nekik egy atyai pofont.

Lehet olyan helyre mentek ahol felidegesíti a tulajt hogy másznak rá mindenre mint a dzsungelből kiszabadult majmok, és kapnak egy nyaklevest.

Nem mindenkinek magas a tűrés határa "mert hát csak egy gyerek"... Én pl tuti nem bírnám.

2021. júl. 27. 20:47
 4/31 anonim ***** válasza:
62%
Én sem tudom, hogy mit lehet igazán tenni. De kioktatni nem hiszem, hogy kellene, ha jobbat nem tudsz.💁🏼‍♀️ Attól meg nem oldódik. 🤦🏼‍♀️
2021. júl. 27. 21:17
 5/31 anonim ***** válasza:
57%
Apuka nincs? lehet, hogy ő jobban tudná kezelni ezt a helyzetet.Ez a probléma tipikusan azoknál a gyerekeknél jön elő, akik mindenféle korlátok nélkül nőnek fel, a nevelés szót nem is ismeri a szülő sem.
2021. júl. 27. 21:26
 6/31 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem fogadnk szót annak legyen következménye. Nem buták, egy idő után összerakják. Majd jön a kamaszkor, akkor már meg semmit nem tudsz tenni.

Így működikma világ, ha rosszat teszek, következménye van, ennyi.

2021. júl. 27. 21:28
 7/31 anonim ***** válasza:
94%

Biztos, hogy nem tűrném. Azért elég nagyok már, nem 2 évesek.

Ha így viselkednek, annak legyen következménye. Előre megbeszélni indulás előtt, hogy mik a szabályok, ha nem tartják be, akkor bünti, azt is mondjátok el, hogy mi. Ti viszont tartsátok be! Ez nagyon fontos!

2021. júl. 27. 21:37
 8/31 A kérdező kommentje:

Csak az a megoldás van, hogy bárhova megyünk, 5 perc múlva induljunk is haza? Mert kb ennyi lenne az összes program. Akkor jobb, ha nem is megyünk sehova.

Annyira unom már az állandó veszekedést, büntetést, kiabálást. Sosincs egy perc nyugalom.

2021. júl. 27. 22:39
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

Igen eleinte ez lenne a program de pár hét alatt rájönnek, hogy viselkedni kell.

Ezután a kommented után nem csodálom, hogy a fejedre nőttek.

2021. júl. 27. 22:59
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

Az én gyerekeim nem voltak rosszak, csak elevenek.

Azt csináltam, hogy én mentem mindenhová, ők meg otthon maradtak az unalmas szomszéd nénivel. Nem TV-zhettek, nem mehettek ki az udvarra, csak bent lehettek x mennyiségű játékkal, amit direkt úgy választott ki, hogy tudtam, hogy hamar megunják. Aztán észbe kaptak és elkezdtek nyugton lenni.

2021. júl. 27. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!