Van itt olyan anyuka akit ugyanúgy kislánynak néznek? Mit tudnék tenni ezellen hogy anyukásabb legyek?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és nagyon kislányos hanggal lettem megáldva, az arcom is túl kislányos és alacsony is vagyok sajnos sokszor azt hiszik kislány vagyok ráadásul furcsán néznek rám a nagy has miatt2021. júl. 27. 12:10
11/13 anonim válasza:
Örülj neki,40+ ez még jól fog jönni,én is fiatalabbnak néztem ki mindig is .koromnál de ennek én örültem mindig boknak vettem .
12/13 anonim válasza:
Lassan 35 leszek. Kislánynak azért nem néznek, de legutóbb 20-21-nek nézett az új kolléganőm. Én lubickolok ebben! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, kit érdekel hogy a nénik összesúgnak az utcán, hogy nézdmár a kis tinit a gyerekkel?
13/13 anonim válasza:
Orulj neki😀 en 21 vagyok de 16nak szoktak nezni engem szorakoztat
Minek szegyelled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!