Mi alapján döntitek el hogy milyen pelenkát vesztek?
Én is megérdeklődtem másoktól. 1-es Libero és Pampers volt a kezdet. Aztán a Pampers 2-től kezdve mindből kifolyt minden. A pisi volt a jobbik eset, de az én lányomnak a derekánál a híg kaki áztatta a ruhát. Szóval nem használunk Pampers-t azóta se.
Egy darabig nagyon jó volt a Tesco-s és Rossmann-os pelenka, de megszűnt a gumis derekuk.
Akkor próbáltuk a Huggiest, de nagyon kemény volt az anyaga.
Így maradt a Libero.
anyósom vett nekünk a terhesség vége felé egy csomag pennys pelust. hát kb. a nyakáig ért a babámnak:D
anyu gyorsan elfutott venni másikat, pamperst hozott, azóta is azt használjuk, nekünk bevált. persze elfogyott a pennys is, nem volt baj azzal se, csak a méret. viszont a pampers, ha akciós, még olcsóbb is, akkor meg inkább azt veszem, mint a pennyst.
Elsőre csak úgy tippre vettünk pelenkát, Libero újszülötteknek valót. Ez pár hét után kicsinek bizonyult. Utána vettünk Pampers pelust, hát ugye nem tudhattam, hogy megesik, hogy egy fajta pelus nem passzol a gyerekre, így nagyon megbántam, hogy rögtön 6 csomaggal bevásároltam. Kidobni nem akartam, mert ahhoz drága volt, viszont kínszenvedés volt, amíg el nem fogyott. Szóval ebből nekem az lett a tanulság, hogy nem biztos, hogy ami drága, az jó is, illetve, hogy nem vásárolunk be még ki nem próbált termékből sokat, elég lett volna csak egyetlen csomag is.
Azóta kitapasztaltam, hogy mi a jó, olcsóbbakból mindegyik (DM-es, Mülleres, Rossmannos), drágából pedig a Libero.
Off!
10:32-től kérdezném, hogy milyen volt a bőre a te babádnak? Kislányomnak piros pattanásszerű valamik vannak a nuniján. Eddig Pampers-t használtunk, most vettünk Liberot. De nem egyből lettek rajta ezek, hanem kb. 1 hét használat után. Akkor is lehet a pelenkától?
Szia!
A te lányodnak pelenka kiütése van szerintem. Kenegesd neki Sudocremmel az segít rajta. De azért mutasd meg a védőnőnek is, az a biztos. Az én kisfiamnak vérzett a popsija szó szerint lemarta a felsőbb bőr rétegeket a pelus. Hetek kellettek mire rendbe jött. A bőrgyógyász egyébként nem volt meglepődve, mondta hogy többször látott már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!