Babafészek vélemények? Van rá szükség? Varrattatni érdemes?
Nekünk volt, nem hasznaltuk ki. Egyedül aludt a kis agyban altalaban. Kb 2 3 hetet ha volt hasznalatban. Utana at adtam az unoka tesomnak ö meg ennyit se hasznalta, es at passzolta egy szinten varandos rokonnak :))
Nem volt jo befektetes.
En allanfoan feltem, hogy oda kuszik a baba az oldalahoz es meg fullad
Bocsi, előbb nyomtam entert.
Vettünk, de igazából nem használtuk ki. Annyi haszna lett, hogy most a jatekbabak jokat alszanak benne. :D
Amit igazan nagyon jol ki hasznaltam az a baba kocsi volt. Egy idö utan pedig a rezgö pihenö hinta.
Következö babamnal beto hintara szeretnek be ruhazni, szerintem sokkal jobb mint a baba feszek.
Mi szeretjük. Az az "ágya", akárhová megyünk leteszem, és nincs gond az alvással. Emellett a fiam rettenetesen fetreng, így ez ad neki egy határt, hogy ne verje szét magát a kiságyban, vagy guruljon le anyósoméknál a franciaágyról.
Szeret a henger részéhez hozzábújni, vagy ha melege van, akkor felpakolja rá a lábát.
Születése óta használjuk, most 1,5 éves és most cseréltük le egy xxl-es méretűre.
Az első egy helyi kézműves csajtól van, a mostani viszont sima bolti. A varratott szerintem strapabíróbb, de ez ugye függ attól, ki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!