Régen, amikor kisgyerekeknek még nem kellett személyi igazolvány, csak 14 éves kor felett, hogyan igazolhatta egy szülő, hogy egy csomó gyerek közül melyek az ő gyerekei?
20!
Azt írtad, neked mindig kártya formátumú volt. 2000 óta van a kártya.
21!
Nagyon vicces vagy. Az ilyenek vannak a legjobban felháborodva, amikor őket éri valami apró kár.
27!
Csináltass újat, az iskolai beiratkozáshoz kelleni fog.
Érdekes kérdés ez az igazoltatás. Különben a személyi hiányában születési anyakönyvi kivonattal igazolható. Ami alapja egyébként is a személyinek.
Én '85-ben születtem,'98 vagy ' 99-ben kellett csináltatnom először személyit, és még az papír alapú könyvecske volt. Akkor még a rendőrségen kellerr. Értelemszerűen 10 évig azzal igazoltam magam.
A gyerekem 2010-ben született, és nem volt kötelező a személyi, de mi más okból csináltattunk neki. Az ő korosztálya iskolába iratkozás előtt kapkodott, mert ahhoz kötelező volt a személyi.
Én írtam, hogy nekem mindig kártya formátum volt, azóta én most írok először, az előzőt nem én írtam. Én '87-es vagyok, 2001-ben voltam 14, de csak 2002-ben lett személyim, előtte volt útlevelem.
A nagyfiam 2007-es,akkor még csak a 14 folottieknek kellett, 2009 óta kell újszülött kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!