Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van ilyenetel?Szeretitek?Jó...

Van ilyenetel?Szeretitek?Jó munősègű?Szèp?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 20. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Sima kínai aliexpress és még onnan is a gagyibb fajta.
2021. júl. 20. 13:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Van neked?
2021. júl. 20. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Nincs, ennél magasabb az igényszintem, aliexpressen beírod hogy ‘diaper bag’ és konkrétan már 3000 Ft-ért megveheted ugyanezt, ennyi pénzért maximum a leggagyibbat adják.
2021. júl. 20. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem ehhez nagyon hasonló van, csak Lindalime-os, kicsit más kialakítás a képeket elnézve.

[link]

Nagyon jó vétel volt, MINDEN belefér, én cuccaim, baba cuccai: teljes szett váltás ruha, pulcsi, sapka, pelenkázóalátét, pelenkák, törlőkendő, krém, szoptatós felsőm, esernyő, nekem kardigán, innivaló, játékok, pénztárca, iratok, szatyor...és még van hely elöl pl. cumisüvegnek. Mindig van két szabad kezem, volt, hogy a síró gyereket hoztam az egyikben, toltam a másikkal a babakocsit. Elég nagy, kicsit iskolatáska jellegű, de a fekete szinte mindenhez megy, a hátizsák meg amúgy is divat.

2021. júl. 20. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldiban szokott lenni ilyen táska hasonló árért. Én is ott vettem és tökéletes. Sokszor jól megtömöm, nem kímélem és még bírja a strapát.
2021. júl. 20. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind a pandapiacos, mind a Lindalimeos kínai (Sőt, amit pár hete az Aldiban árultak az is az) Jobban jársz, ha megrendeled AliExpressről.
2021. júl. 20. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek🙂
2021. júl. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!