3 év együtt éles és házasság után szerintetek nem túl gyors gyermeket vállalni? Ebben a 3 évben minden benne van 3 év alatt hazasodtunk össze és 3 éve is vagyunk együtt
2016 augusztusában jöttünk össze
2019 áprilisban született a fiunk. (Szóval nem volt 3 év sem)
2020.márciusában házasodtunk össze.
És most 2021. Októberre várjuk 2.babánkat.
Nekünk egyáltalán nem volt gyors.
28N
Ne haragudj, de ezt nem értem. Amint járni kezdetetek, rögtön összeházasodtatok? Ez még akkor is fura, ha korábban már ismertétek egymást.
Amúgy 3 év házasság/együttélés után nem korai gyereket vállalni.
Nekem nagyon fiatalon volt egy párkapcsolatom, ahol a párom nagyon zárkózott volt, de sajnos én a külsőségekkel voltam elfoglalva, mint az, hogy izmos, jól néz ki, jó állása van, meg jó vele a szex. 3 év után jöttem rá, hogy semmit nem tudok róla, pedig együtt éltünk, de lelkileg alig voltunk együtt.
Az utána levő kapcsolatomban rengeteget beszélgettünk, 1 hónapig csak online leveleztünk és skypoltunk, mert nagyon messze laktunk egymástól.
1 hónap után volt az első randi, 3 hónap után megkérte a kezem, 1 év után összeházasodtunk és utána nem sokkal jött a baba. Úgy érzem, hogy nagyon jól ismerem a férjem, hogy ő a másik felem.
Ez szerintem nem feltétlenül időtől függ, hanem kommunikációtól, hogy ismered-e a párod annyira, hogy összeházasodj vele, hogy közösen gyereket vállaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!